tvrdnja iz engleske

Allardyce: Modrić je trebao zaigrati za Newcastle

Foto: Reuters
Allardyce: Modrić je trebao zaigrati za Newcastle
09.05.2010.
u 15:29
Aktualni menadžer Blackburna, a bivši strateg Newcastlea Sam Allardyce, otkrio je u razgovoru za Sunday Mirror da je hrvatski reprezentativac Luka Modrić bio na vrhu popisa njegovih želja dok je bio na čelu kluba sa St. Jamesa Parka.
Pogledaj originalni članak

- Sve je bilo spremno. Moje osoblje i ja smo bili spremni za naporan rad i ono što nam je trebalo bili su bolji igrači poput Modrića. On je bio na našem trening-igralištu i razgledavao je okolo. Bio je na vrhu popisa naših želja. Ali tada je netko rekao Mikeu (Ashleyju, vlasniku kluba) da ja nisam pravi čovjek, te da treba dovesti Harryja (Redknappa, altualnog trenera Tottenhama) i ja sam dobio “nogu”. Tada se Harry predomislio. Nisam imao nikakvih problema s time jer me Mike Ashley odmah isplatio – rekao je Allardyce, koji je raskinuo ugovor s Newcastleom u siječnju 2008., a u prosincu iste godine je preuzeo Blackburn.

Modrić je danas pokretač igre Tottenham Spursa, kluba u koji je stigao u travnju 2008. godine iz zagrebačkog Dinama.

Ugovor sa Spursima veže ga do ljeta 2014. godine, a zbog njegovih se sjajnih igara za njegove usluge interesiraju neki od najvećih svjetskih klubova poput Manchester Uniteda.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.