Razgovarao s Berlusconijem

Allegri preuzima Milan?

Foto: Reuters
Allegri preuzima Milan?
22.05.2010.
u 19:47
Sastanak koji su održali Massimiliano Allegri i Silvio Berlusconi bio je plodonosan, javljaju talijanski mediji. Predsjednik AC Milana uskoro bi trebao bivšeg Cagliarijeva trenera imenovati prvim čovjekom struke u klubu sa San Sira.
Pogledaj originalni članak

Na ručku u Arcoreu sastali su se Allegri, Berlusconi i Adriano Galliani, potpredsjednik Milana, a po njegovom završetku talijanski premijer i predsjednik Milana zračio je zadovoljstvom nakon razgovora sa službeno proglašenim najboljim trenerom Serije A za sezonu 2008/09.

Službena potvrda o Leonardovom nasljedniku uslijedit će vrlo brzo. Ako je u pitanju Allegri, pišu neki talijanski mediji, možda već večeras (subota).

Mazzarri na klupi Napolija do 2013. godine    
Talijanski nogometni trener Walter Mazzarri (48) potpisao je dvogodišnje produljenje ugovora s Napolijem, koji će ga za klupu tog talijanskog prvoligaša vezati do 2013. godine...

Mazzarri je preuzeo Napoli u listopadu prošle godine nakon smjene Roberta Donadonija i pod njegovim je vodstvom klub iz Napulja završio šesti u Seriji A i izborio Europa ligu.

- Dogovorili smo višegodišnju suradnju kako bismo osigurali konzistentnost u rezultatima. Mazzarri je već od ranije imao važeći ugovor, ali smo ga produljili i on će biti naš trener sljedeće tri godine – rekao je predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis.

Prethodno Napoliju, Mazzarri je između ostalih trenirao Livorno, Regginu i Sampdoriju.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.