Uzajamna ljubav

Igrač Reala otvoreno: Mourinho će se vratiti u Real

Foto: UESyndication/PIXSELL
Igrač Reala otvoreno: Mourinho će se vratiti u Real
02.04.2015.
u 17:31
- Ne slažem se s onima koji su tvrdili da je podijelio Real. Ja sam njegov obožavatelj, uvijek je prema svima bio otvoren i iskren i kod njega mi se sviđa to što ne osjeća strah
Pogledaj originalni članak

Jose Mourinho na kraju pretprošle sezone napustio je madridski Real i otišao u Chelsea, a mnogi su njegov mandat u kraljevskom klubu ocijenili neuspješnim. Iako je u tom razdoblju osvojio sva tri domaća natjecanja, izostanak trofeja u Europi mnogi su mu navijači zamjerili. Uz to, tijekom njegove ere došlo je do razdora u svlačionici pa su neki od igrača nakon njegova odlaska javno govorili da su sretni zbog takvog raspleta. No, jedan od njih nije Alvaro Arbeloa koji je kod Josea bio stalan član postave, a danas je otkrio kako mu Portugalac nedostaje.

- Ne slažem se s onima koji su tvrdili da je podijelio Real. Ja sam njegov obožavatelj, uvijek je prema svima bio otvoren i iskren i kod njega mi se sviđa to što ne osjeća strah, rekao je Arbeloa i dodao:

- Uvjeren sam da će se Mourinho vratiti u Real. Ne znam kada će to biti, ali vjerujem u to da će ponovno voditi ovaj klub, zaključio je Španjolac.

>>Što je zajedničko Realovima Danilu, Modriću, Iscu i Ødegaardu? Svi su se nekada divili Barceloni

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.