Morate pogledati

Alves i Messi oduševili publiku fantastičnim dodavanjima

Foto: Reuters/Pixsell
Alves i Messi oduševili publiku fantastičnim dodavanjima
05.04.2013.
u 15:26
Messi i Alves često se prije utakmica zagrijavaju na način da se dodaju na 30-ak metara, bez da lopta dirne dno.
Pogledaj originalni članak

Lionel Messi i Dani Alves pokazali su što sve mogu s loptom. Barcelonin dvojac je na zagrijavanju na Parku prinčeva uoči utakmice s PSG-om oduševio gledatelje koji su snimili njihovu majstoriju.

Messi i Alves stajali su udaljeni 30-ak metara, dodavali se, a lopta nije jednom nije pala na pod. Sjajnu tehniku pokazali su i u utakmici kada je Barcelona u režiji ovog dvojca zabila prvi gol.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.