majstorski gol u Zaprešiću

An. Sharbini: Nastavim li ovako igrati, stići će i izbornikov poziv

Foto: Boris Scitar/PIXSELL
An. Sharbini: Nastavim li ovako igrati, stići će i izbornikov poziv
16.08.2010.
u 08:03
- Kako smo krenuli, Dinamo će na kraju prvenstva zaostajati puno bodova za nama - smatra veznjak bijelih.
Pogledaj originalni članak

Ono što je proteklih godina na početku prvenstva radio Dinamo, sada radi Hajduk. Furiozan ulazak u prvenstvo, Splićani pune mreže svojim rivalima i svakom budućem protivniku ulijevaju strah u kosti. Kroza Zaprešić je Hajduk projurio poput nagibnog vlaka, u prvom poluvremenu Interu "sprašio" četiri pogotka, u drugome dijelu zabio još jedan. Krasnu priču iz Zaprešića otvorio je Anas Sharbini. I to pogotkom za "lizat prste". Dribling desnom nogom i onda top ljevicom s više od dvadeset metara. Lopta se od vratnice odbila u mrežu.

Jedva čeka Unireu

– Jest, stvarno je bio lijep gol. Zabijao sam takve u karijeri, ali uvijek desnom. Nije mi ovo prvi pogodak ljevicom, ali je prvi s ovakve udaljenosti – kaže dan poslije Zaprešića Anas Sharbini.

U nedjeljno jutro uživao je ispijajući kavicu.

– Odlično smo ušli u prvenstvo, igramo lijep nogomet, stvarno nam se sve otvorilo. Imamo odličan raspored, doista bi ovo mogla biti naša sezona. Kako smo krenuli, još ćemo na kraju Dinamu pobjeći puno bodova – zadovoljan je Anas.

Istodobno s prvenstvenom utrkom Hajduk će pokušati ući u Europsku ligu. Unirea ne briljira, Anas i suigrači imaju veliku priliku.

– Svjesni smo svih zamki koje nas čekaju, znamo da ih ne smijemo podcijeniti. Malo opuštanje moglo bi nas skupo stajati. Ali nećemo se opustiti, nema govora o tome. Jedva čekam četvrtak, bit će pun stadion, pred svojim navijačima ne možemo zakazati. Najvažnije je ne primiti pogodak – kaže Anas.

Nije se odrekao kockastih

U sezonu je ušao briljantno. Iz utakmice u utakmicu sve je bolji, diže formu. Zabija, asistira, dribla, ključ je odličnoga Hajdukova starta. Još koja utakmica u takvu ritmu i Slaven Bilić neće ga moći zaobići.

– Reprezentacije se nikad nisam odrekao. Moje je da radim i da igram dobro, uvjeren sam da tada izbornikov poziv neće izostati – zaključio je Anas Sharbini.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 19

DU
Deleted user
13:28 16.08.2010.

Dalmino i ja bih za tebe čitajući tvoje debilne komentare mogao reći da si idiot koji koji mrzi sve što ima veze sa Zagrebom ali evo ja to neću reći a sa svetom zemljom Dalmacijom imam više veze nego možda ti i tebi slični .

ES
Escudo
08:24 16.08.2010.

Da gađa još 1000 puta to više nikada nebi pogodio ;D Ćorava koka našla zrno :D

DU
Deleted user
11:30 16.08.2010.

Nakon dvije godine dao 2 gola i to Istri i Interu pa već sam sebe poziva u repku . Vjerovatno bi Modrića trebalo škartirati da mu oslobodi mjesto . Drugo , odigrana su tek 4 kola i već je počela euforija a Dinamo ima samo 3 boda manje i to onaj kiks protiv Rijeke koju je trebao masakrirati a ne samo pobjediti .