ŽIVI U STRAHU

Ana Ivanović se boji objavljivanja svojih golišavih fotografija

Foto: Facebook/AnaIvanovic
Ana Ivanović se boji objavljivanja svojih golišavih fotografija
25.10.2013.
u 22:18
- Ana se odmah uplašila kako bi i njihovi intimni snimci jednako lako mogli ugledati svjetlost dana - rekao je izvor blizak obitelji Ivanović za Alo.rs.
Pogledaj originalni članak

Srpska tenisačica Ana Ivanović prekinula je vezu sa košarkašem  Ivanom Paunićem, međutim tek sad, čini se, za nju počinje prava drama. Naime, srpski košarkaš navodno posjeduje njene intimne fotografije, a lijepa tenisačica se boji kako bi one mogle procuriti u javnost.

- Ana je vrlo brzo otvorila oči što se tiče Ivana jer je on prijateljima po Beogradu pokazivao zajedničke slike s Anom i Stanijom, svojom nekadašnjom djevojkom. U tom društvu našao se i prijatelj srpske tenisačice, koji joj je sve prenio. Razumljivo, Ana se odmah uplašila kako bi i njihovi intimni snimci jednako lako mogli ugledati svjetlost dana - rekao je izvor blizak obitelji Ivanović za Alo.rs te dodao:

- Ana je bila u stanju velikog šoka, koji se sada pretvorio u strah. Ista je situacija i s obitelji, koja veoma teško podnosi sve što je vezano za Ivana i Anu. Čak se zamjera i njenim najbližim prijateljima što su joj dopustili da se upusti u romansu sa srpskim košarkašem koji je u prošlosti povezivan sa starletama.

>> Ljepotica izvan teniskih terena: Na njenoj ruci blista Rolex

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.