PIŠE DAMIR MRVEC

Analiza: Tko ostaje, a tko odlazi? Horvat neće biti izbornik ako ne napravi jednu stvar

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Analiza: Tko ostaje, a tko odlazi? Horvat neće biti izbornik ako ne napravi jednu stvar
28.01.2022.
u 13:30
Ante Gadža je dobar dečko, onako privatno, izvan parketa, ali da je dobio prednost na srednjem vanjskom ispred Igora Karačića, to će ostati vječno pitanje.

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)


Komentari 7

Avatar antikomunist10
antikomunist10
18:00 28.01.2022.

Horvat će ostati izbornik i to je dobro rako! Raditi će onako kako on smatra za ispravno i neće sigurno uzimati do znanja neke stvari koje se od nekih ljudi ponavljaju za svakog izbornika od Červara pa do danas.Svi bi bili nekakvi izbornici, pametniji su bolji, sposobniji - toliko da se svako jutro preg ogledalom sami sebi klanjaju. Momčad koji je Horvat predvidio imala bi svoj rezultat - korona nije mnogima dala napraviti ono što su planirali.

MA
MateMatonni
14:26 28.01.2022.

Sve ćemo usr..ati sa neznalicama na izborničkom klupama. Košarka ne postoji jer je dajemo neznalicama koji se na reprezentaciji uče !!! Vaterpolo nam propada i sve smo lošiji jer nemamo trenere. Mađarska i Srbija su godinama ispred nas dok je i Italija bolja od nas i na velikim turnirima dugo nećemo imati medalju. Sad smo “junioru” dali reprezentaciju i to onu najtrofejniju i on ne zive dokazane igrače dok Karabatić jedva na nogama stoji ali igra za Francusku zadnjih 20 godina. I dalje nam sport ruše krimosi i neznalice koji nam preko reprezentacije prodaju igrače i inate se ne pozivajući Šegu,Karačića,Horvata i i i

MA
Mairijan
15:09 30.01.2022.

Njega se niš ne pita,kak bu Červar odlucil tak bu