TRENER REALA

Ancelotti je jasan: Modrić je zaslužio novi ugovor, ima karijeru kojom je to pokazao

Foto: Andrew Boyers/REUTERS
Champions League - Real Madrid Press Conference
Foto: Andrew Boyers/REUTERS
FIFA Club World Cup - Final - Real Madrid v Al Hilal
Foto: Andrew Boyers/REUTERS
Champions League - Real Madrid Press Conference
20.02.2023.
u 23:30
Kapetanu hrvatske reprezentacije tekući traje do kraja sezone, a klub s veznjakom još nije razgovarao o nastavku suradnje. Luka je s Realom osvojio ukupno 22 trofeja.
Pogledaj originalni članak

Carlo Ancelotti, trener Real Madrida, rekao je u ponedjeljak da 37-godišnji hrvatski nogometaš Luka Modrić zaslužuje produženje ugovora koji mu istječe 30. lipnja. Ancelotti je na konferenciji za medije u Liverpoolu, gdje Real Madrid u utorak igra prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka, bio upitan zaslužuje li ove sezone Modrić produženje ugovora.

"Modrić ima karijeru kojom je to pokazao, i kojom pokazuje da to zaslužuje. Nije dobro prošao tijekom siječnja ali se vratio na svoju najbolju razinu te će nastaviti rasti. Siguran sam u to jer je fizički jako kvalitetan, a također ima želju za igranjem za Real Madrid", izjavio je Ancelotti.

Modrić, kojem ugovor istječe 30. lipnja, ranije je na konferenciji za medije rekao da želi zaslužiti novi ugovor, a ne da mu ga poklone ili ponude zbog prošlih zasluga i ostvarenja.

Klub i igrač još uvijek nisu razgovarali o produženju.

Kapetan hrvatske reprezentacije je osvojio 22 trofeja s Real Madridom, a ove sezone je upisao 31 nastup. Ancelotti je u siječnju bio rekao da se Modrić vratio pomalo iscrpljen sa Svjetskog prvenstva u Kataru gdje je u prosincu osvojio s Hrvatskom brončanu medalju. Ovaj mjesec ga je opet pohvalio na konferencijama za medije.

Real Madrid ove sezone brani naslov pobjednika Lige prvaka.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.