Trener Reala

Ancelotti: Modrić dobro radi u sredini i daje balans momčadi

Foto: 'JON NAZCA'
Ancelotti: Modrić dobro radi u sredini i daje balans momčadi
27.08.2013.
u 21:46
- Shvatili smo da možemo lako kontrolirati rezultat iako nismo igrali naročito dobro, nismo bili na visokoj razini
Pogledaj originalni članak

Diego Lopez brani dobro i to je sve što ću reći o vratarima, kaže trener Reala Carlo Ancelotti o daljnjem boravku Casillasa na klupi

Luka Modrić neće se nazabijati golova dok mu je trener Carlo Ancelotti. Nije ni dosad bio gol-igrač, ali kako ga očito Talijan na klupi Reala vidi isključivo kao zadnjeg veznog, golova će biti još manje.

– S njim momčad ima dobar balans. Puno radi na terenu, a važna nam je i njegova dobra igra s Di Marijem. Tu dobivamo na pritisku, to nam je prednost – objasnio je svoju ideju trener Reala.

– Istina je da nismo zabili drugi gol, ali i ovo je dobra pobjeda. Shvatili smo da možemo lako kontrolirati rezultat iako nismo igrali naročito dobro, nismo bili na visokoj razini, ali igrali smo s puno ofenzivnih igrača, bili smo kompaktni i zadovoljan sam.

I dalje je, bez obzira na pobjedu Madriđana od 1:0, velika priča sjedenje na klupi Ikera Casillasa na koju ga je posjeo Jose Mourinho prošle sezone, a tu ideju slijedi i Ancelotti.

– Diego Lopez branio je u prve dvije utakmice i branio je dobro, to je sve što ću reći o toj temi.

– Iker je drukčiji od svih, on je zaslužio da svi prema njemu budemo dobri ako je to prava riječ – oglasio se izbornik Španjolske Vicente del Bosque kojem sigurno nije svejedno što mu reprezentativni vratar ne brani.

>>Pogledajte kako je Modrić predriblao obranu Granade

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.