SPLITSKI DERBI

Anđelković: Split je puno uložio, bit će napaljen na nas!

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Anđelković: Split je puno uložio, bit će napaljen na nas!
26.07.2013.
u 15:24
- Vjerujem da će gledatelji imati što vidjeti. Volio bih da dođu i naši navijači - aludira Caktaš na Torcidu koja je najavila bojkot
Pogledaj originalni članak

U nedjelju Split u Parku mladeži dočekuje Hajduk, koji je u svibnju, na trenerskoj premijeri Igora Tudora ostvario povijesnu pobjedu, slavio s 2:1. Od tada je Tudor, u prvenstvu, kupu, Europi i prijateljskim dvobojima, momčad vodio 16 puta, u devedet minuta samo jednom je još poražen, i to od Dinama u posljednjem kolu prošle sezone. Hajduk će biti nikada mlađi u gradskom derbiju, okosnicu, uz Maloču i Milovića, čine Mislav Anđelković i Mijo Caktaš. Baš ta dvojica veznjaka pokazuju najstabilniju formu.

- Split je puno uložio, bit će napaljen, doveli su puno iskusnih igrača. Mi ćemo igrati otvoreno, na pobjedu – kaže Anđelković, koji će igrati utakmicu sa slomljenim prstom na ruci.

Torcida najavljuje bojkot jer je domaćin postavio cijene ulaznica od 80 kuna.

- To je stara priča. Svi znamo koliko ovaj klub ovisi o navijačima koji su nam 12 .igrač, pogotovo mladima. Ovo je gradski derbi, umjesto da to bude praznik nogometa... Ne znam zašto to rade, ali to je njihova stvar - dodaje Anđelković.

Mijo Caktaš osvrnuo se na utakmicu u Makedoniji gdje je bio strijelac.

- Svi su očekivali da to dobijemo sa što većom razlikom, ali najbitnije je da smo prošli. Drago mi je da sam postigao gol koji nas je odveo dalje - kazao je Caktaš i najavio gradski derbi:

- Vjerujem da će gledatelji imati što vidjeti. Volio bih da dođu i naši navijači, da nas podrže protiv Splita koji se jako pojačao, to bi nam puno značilo.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.