Engleska liga

Kramarić opet na klupi u novoj pobjedi Leicestera, Burnley ispao iz lige

Foto: Reuters/PIXSELL
Kramarić opet na klupi u novoj pobjedi Leicestera, Burnley ispao iz lige
09.05.2015.
u 18:28
Everton - Sunderland 0:2, Aston Villa - West Ham 1:0, Hull - Burnley 0:1, Leicester - Southampton 2:0, Newcastle - WBA 1:1, Stoke - Tottenham 3:0.
Pogledaj originalni članak

Leicester nastavlja sa sjajnim igrama u posljednje vrijeme. Danas je kod kuće pobijedio Southampton sa 2:0, a to mu je šesta pobjeda u posljednjih sedam utakmica. Na taj su način 'lisice' došle u dobru situaciju i sve su manje šanse da ispadnu iz lige. Nažalost, u tom pothvatu nije im puno pomogao Andrej Kramarić koji je i danas cijelu utakmicu odgledao s klupe. A u cijelom ovom pozitivnom razdoblju Leicestera na terenu je proveo svega 129 minuta (od mogućih 630).

A domaća momčad povela je već u sedmoj minuti, strijelac je bio Mahrez, a isti igrač u 19. je zabio svoj drugi pogodak koji je bio i posljednji na susretu.

Burnley je unatoč današnjoj pobjedi protiv još jednog 'davljenika' Hull Cityja (1:0) ispao iz lige. Slavili su u gostima pogotkom Ingsa, ali kako je Newcastle osvojio bod protiv WBA (1:1), nedostižno im je 17. mjesto koje donosi spas jer 'svrake' dva kola prije kraja sada imaju sedam bodova više od njih. To je drugi puta da je Burnley ispao iz lige odmah nakon što je u nju ušao, a to se samo Crystal Palaceu dogodilo više puta - on je tri puta ulazio u ligu pa odmah u toj sezoni ispao. 

Spomenimo da je Nikica Jelavić za Hull igrao od 57. minute i dobio žuti karton.

Engleska liga, rezultati: Everton - Sunderland 0:2, Aston Villa - West Ham 1:0, Hull - Burnley 0:1, Leicester - Southampton 2:0, Newcastle - WBA 1:1, Stoke - Tottenham 3:0.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
19:57 09.05.2015.

vratit će se on uskoro u Rvacku.... samo sumnjam da će to biti Rijeka ili Dinamo.... neka lošija ekipa... npr Hajduk.... za njih bi bio dobar

Avatar josip.prelcec.58
josip.prelcec.58
19:16 09.05.2015.

Kao što napisah više puta shvatili da su kupili mačka u vreči.Lako je bilo davati golove na domaćim pašnjacima,ali pokaži muda malo u jakim ligama nema ga,i to je jedan od razloga što ga je DINAMO pustio.Kme pravo kome krivo ali to je istina i razokrila se je jako brzo? Jedino donekle može igrai je tu doma a dalje to je već viša nauka...

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
10:10 10.05.2015.

Odavno sam napisao da je u NK Rijeci zabijo ko na traci jer je imao suigrače koji su ga šopali loptama sve samo da se dobro proda. Bolje mu je da otide iz Engleske čim prije jer ga ljudi već polako počinju zaboravljat, a i sjedenjem na klupi je beskorisan Reprezentaciji !!!!