Maminjo - Max

Andrej Maksimović poslao otvoreno pismo Zdravku Mamiću

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Andrej Maksimović poslao otvoreno pismo Zdravku Mamiću
30.12.2023.
u 11:05
Budi jedan od nas kojima je Dinamo na prvom mjestu. Ili ipak moraš igrati za protivničku ekipu, poručio je Max
Pogledaj originalni članak

Novinar i publicist Andrej Maksimović Max u četvrtak je gostovao na Večernji TV-u i pričao o aktualnoj situaciji u Dinamu, predstojećim događanjima na skupštini i izboru za predsjednika kluba, a dotaknuo se i svog odnosa za Zdravkom Mamićem, te poručio da će sve oko Dinama od početka stoljeća biti jasno kad se razjasne odnosi u trokutu Barišić - Hanžel - Mamić.

Zdravko Mamić je tu emisiju gledao, neke su ga riječi možda i pogodile, pa mu je zato Maksimović poslao poruku.


Otvoreno pismo – Max Maminju
"Obraćam se Maminju jer smo se tako upoznali, Maminjo-Max, Max-Maminjo, u jesen 1994. u Atriju Željka Sverića, između one utakmice u Auxerreu krajem rujna, s 'Marjanom Dabićem' u glavnoj ulozi, i mog odlaska kod Tajči u New York. Dakle, kako bi to napravio Goca Jurić – zasučimo rukave i aaaajjjmooo!

Ne znam zašto pišem ovo pismo. Lažem. Točno znam zašto pišem ovo pismo.  Zbog tebe i nas između 1994. i 2003. Iz razloga kojeg sam malo prije spomenuo nudim ti šansu da ostvariš svoj dječački san. Ne onaj o tome kako zabijaš gol na prepunoj Marakani u dresu Crvene Zvezde, nego da budeš jedan od nas kojima je Dinamo na prvom mjestu. Ili ipak moraš igrati za protivničku ekipu, kojoj smo u našim plavim srcima unaprijed sve oprostili. Ali da ne bude zabune i krivog tumačenja povijesti  - toj ekipi poručujem: nećete razbojnici!
Nadam se da imaš slobodu sam odlučiti."

Andrej Maksimović Max

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

SE
Senior2
14:30 30.12.2023.

Što je namjera članka, a što ie Max htio reći i povodom čega.

MA
Marsi
18:10 30.12.2023.

Odkad nema brace Mamic, Dinamo sve vise slici na Jajduk...

BL
blekpanther
00:21 31.12.2023.

Na kojem je jeziku ovo napisano? Do sada sam mislio da znam nešto hrvatskog jezika ali ovdje ne razumih ništa!