VELIKI IZAZOV

Andrić predstavljen na Poljudu: Ovo je prilika koja se ne propušta

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Andrić predstavljen na Poljudu: Ovo je prilika koja se ne propušta
20.03.2014.
u 13:34
- Prerano je za konkretne stvari. Jasno je da su trenutno kadeti i juniori prioritet, a od sljedeće sezone imamo i U-21 momčad što je svakako jedna od najbitnijih stvari na kojima ćemo raditi - rekao je Andrić.
Pogledaj originalni članak

Na Poljudu je danas predstavljen novi voditelj omladinske škole Hajduka Srđan Andrić. Bivši kapetan Bijelih, koji je s klubom osvojio dva naslova prvaka, a u 266 nastupa za klub zabio 31 gol, potpisao je ugovor na tri i pol godine.

- Ovo je drugačija uloga od svega što sam do sada radio, ali napravit ću sve da omladinska škola funkcionira na najbolji mogući način. Vučević je inzistirao da dođem, a ja sam poznavajući njega pristao i prihvatio izazov. Iskreno, nisam o ovome razmišljao kada sam prestao igrati, mislio sam odmoriti, ali ovo je prilika koja se ne propušta - rekao je Andrić pa dodao:

- Prerano je za konkretne stvari. Jasno je da su trenutno kadeti i juniori prioritet, a od sljedeće sezone imamo i U-21 momčad što je svakako jedna od najbitnijih stvari na kojima ćemo raditi.

Sportski direktor Hajduka Goran Vučević, koji je najzaslužniji za dolazak Andrića na mjesto šefa omladinske škole je rekao:

- U omladinskoj školi neke stvari nisu funkcionirale na pravi način, a mi želimo da ona bude još bolja. Andrić dolazi na jako važnu funkciju, pred njim je ogroman posao, ali je on je svjestan važnosti i odgovornosti svoje uloge, te sam uvjeren kako će posao odraditi kvalitetno. Neke novitete smo već uveli, ali želimo da sve skupa bude na jednom većem nivou - rekao je Vučević pa dodao kako će za voditelja omladinske škole biti prijavljen Marijo Osibov jer Andrić tek mora završiti HNS-ovu akademiju.

 

>> Opet na Poljudu: Andrić se vratio kući, ali kao šef

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.