Iz Hajduka u Maksimir

Andrijašević potpisao za Dinamo: Ovo je za mene korak naprijed

Foto: GNK Dinamo
Andrijašević potpisao za Dinamo: Ovo je za mene korak naprijed
20.06.2014.
u 15:01
- Znam da Dinamo ima niz kvalitetnih igrača, a dosta veznih je došlo baš u ovom prijelaznom roku. Ipak, puno je utakmica, a i svakako vjerujem u sebe i vlastite mogućnosti
Pogledaj originalni članak

Franko Andrijašević (23), dosadašnji igrač Hajduka, u petak je prošao liječnički pregled i potpisao za Dinamo. Dobio je petogodišnji ugovor, a odmah je izrazio zadovoljstvo zbog dolaska u redove hrvatskog prvaka.

- Jako sam sretan i zadovoljan što sam došao u Dinamo. Prije nego se okrenem budućnosti, želim se zahvaliti Hajduku na svemu jer su me odgojili, ali ovo je ipak korak više u mojoj karijeri. Dinamo je veliki klub koji stalno osvaja trofeje i igra europska natjecanja, ambicije su velike i dolazak ovdje je za mene golemi sportski izazov. Svakako bih htio reći da mi je drago što će odšteta koju će Hajduk dobiti za mene pomoći igračima i radnoj zajednici u financijskom smislu.

Osvrnuo se i na konkurenciju u Dinamu.

- Znam da Dinamo ima niz kvalitetnih igrača, a dosta veznih je došlo baš u ovom prijelaznom roku. Ipak, puno je utakmica, a i svakako vjerujem u sebe i vlastite mogućnosti. Cijenim svakoga i na meni je svaki trening davati sve od sebe, a onda će treneri odlučiti tko će dobiti priliku.

Zoran Mamić, trener Dinama, nije krio zadovoljstvo.

- Dugo već pratimo Franka i zadovoljni smo što smo ga uspjeli dovesti u Dinamo. Kada se otvorila mogućnost nismo previše razmišljali i sretni smo što je Franko s nama u svlačionici. Radi se o tipu modernog veznog igrača koji igra u oba smjera, opasan je u prekidima i sigurni smo da će donijeti dodatnu kvalitetu našoj igri.

>>Dinamo najavio: U nedjelju predstavljamo najveće pojačanje dosad!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar mohito
mohito
15:43 20.06.2014.

iz bijele podkosulje u plavi dres…bilo bi to ok da sve nije farsa u kojoj mamic spasava hajduk od totalnog bankrota i daje tolku lovu za igraca koji nit dinamu treba nit se moze prodat bilo gdje - zar stvarno neko misli da andrijasevic nebi radije isal u novosibirsk za pol te love samo da ga tam neko hoce, umjesto u omrazeni dinamo - hajdukovci trebaju mamicu dignut spomenik umjesto da ga stalno pljuju, a kaj se andrijasevica tice, dobrodosal u dinamo, svima je vidljiv kiseli i tuzni osmjeh kao i ocigledni izostanak mamica sa fotke (uvijek se jedan od daltona slika sa svakim novim igracem )…

PA
pappmisi
17:31 20.06.2014.

Andrijasevic je limitirani nogometas, veoma spor za veznog igraca, nece igrati puno u DINAMU, mislim da Mamic spasava Hajduk od bankrota a igrac je posluzio kao fasada.

SS
sokac sa drave
12:45 21.06.2014.

Evo bili tici sta se desava,normalno je da je kriv Mesic,Mamic,udbasi i ostale komunjare.Jadno da nemoze jadnije.