Pojačanje u Maksimiru

Andrijašević: Srce mi je bijelo, ali u Dinamu je moj nogometni život

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Andrijašević: Srce mi je bijelo, ali u Dinamu je moj nogometni život
06.07.2014.
u 23:28
– Gledajte, 16 godina proveo sam u Hajduku i to će za mene uvijek biti poseban klub. Je, srce je bijelo, ali u Dinamu je moj nogometni život
Pogledaj originalni članak

Franko Andrijašević, donedavni igrač Hajduka, lijepo je asistirao Čopu za pogodak u utakmici protiv Karpatyja. Dva bivša igrača Hajduka u plavom dresu. Franko neće pobjeći od šale. Naime, nakon utakmice izašao je s bijelim zavojem oko noge pa smo se šalili na njegov račun:

– Moraš imati nešto bijelo, još ti se nosi "bila boja"?

– Haha, a valjda.

Je li vam srce plavo ili bijelo?

– Gledajte, 16 godina proveo sam u Hajduku i to će za mene uvijek biti poseban klub. Je, srce je bijelo, ali u Dinamu je moj nogometni život. Kako će biti igrati protiv Hajduka?

– Vjerojatno vrlo čudno – kazao je Franko. 

>>Pogledajte kako na stranici Žalgirisa pišu imena Dinamovih igrača

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

HO
Hotspot
10:40 07.07.2014.

to je normalno da je hajdukovac u srcu kad je tamo ponikao, to mu nitko normalan neće zamjeriti pod uvjetom da i protiv hajduka bude davao 100% u plavom dresu

LI
list68
18:32 07.07.2014.

Navijač sam Hajduka, a Andrijaševiću dajem potpunu podršku. Ima mali broj igrača koji ne mogu igrati za suparnički klub, ali mislim da je to više umišljeno. Normalno je da igrač ide tamo gdje je bolja zarada, sada je to u dynamu, i nema tu ništa loše, sam je rekao što osjeća za Hajduk, ali egzistencija je nešto drugo. Hajduk je trenutno klub u kojem se ne zna "tko pije, a tko plaća", klub ne žele prodati, jer netko ima nekakv interes da Hajduk bude tu gdje je. Nasuprot Hajduka je dynamo, u kojem je Mamić apsolutni gazda. Smatram da je on najgore što može biti, ali plača, dobije "državni" novac od Bandića i plaća igrače, koje zatim unosno proda pa i on dobro zaradi.