Plavi napadač uspio

Angelo Henriquez izborio Copa Americu

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Angelo Henriquez izborio Copa Americu
01.06.2015.
u 07:30
Veliko je to priznanje i Dinamu, ali i problem jer se turnir igra od 11. lipnja, kad plavi počinju s pripremama, sve do 4. srpnja.
Pogledaj originalni članak

Jorge Sampaoli, izbornik nogometne reprezentacije Čilea objavio je konačni popis igrača s kojima će Čile igrati Copa America, kojem je Čile i domaćin. I na tom se popisu našao i Angelo Henriquez, napadač Dinama.

Henriquez je otputovao u Čile odmah nakon finala kupa i izborio se za ostvarenje svojih snova. No, neće mu biti lako do minutaže, u napadu su mu konkurenti Alexis Sanchez (Arsenal), Pinilla (Atalanta), Vargas (QPR), Puch (Hurricane), i Beausejour (Colo Colo) te brojni ofenzivni vezni igrači. Veliko je to priznanje i Dinamu, ali i problem jer se turnir igra od 11. lipnja, kad plavi počinju s pripremama, sve do 4. srpnja.

>> Henriquez: U finalu LP-a ću biti za svoje Čileance, Bravo i Vidal su odlični prema meni

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
08:59 01.06.2015.

Bravo Angelo !!

GI
gismund
09:16 01.06.2015.

bravo i čestitke! fantastičan igrač, svi dinamovci moraju biti sretni što je ostao u dinamu, a poziv u repku čilea pokazuje da je dinamo i za njega pun pogodak jer džabe da je bio formalno u velikom manchesteru i išao po posudbama gdje ga nitko ne gleda. ovako je u dinamu dobio priliku i iskoristio je na najbolji način i svima dokazao da je klasa!