NESLUŽBENA VARIJANTA

ANKETA Internetom kruži navodni dizajn Dinamovog dresa za sljedeću sezonu. Sviđa li vam se?

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Dinamo i Rudeš sastali se u 36. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Dinamo i Rudeš sastali se u 36. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Nogometaši Dinama slave osvajanje SuperSport HNL
07.07.2024.
u 11:32
Na Maksimiru će ove nedjelje od 19 sati novi dresovi biti i službeno predstavljeni, a nekoliko sati uoči tog događaja na društvenim mrežama počele su izlaziti fotografije navodnog dizajna dresova. Nova garnitura tako se, barem neslužbeno, već pojavila u eteru
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometni prvak, momčad Dinama, u ponedjeljak će krenuti na pripreme u Austriju. Uoči puta, iz kluba su odlučili pred navijačima predstaviti novi dizajn dresova za sljedeću sezonu. Prije tjedan dana potpisana je suradnja s Castoreom, novim Dinamovim partnerom i dobavljačem sportske opreme pa navijače itekako zanima kako će izgledati novi dresovi.

Na Maksimiru će ove nedjelje od 19 sati novi dresovi biti i službeno predstavljeni, a nekoliko sati uoči tog događaja na društvenim mrežama počele su izlaziti fotografije navodnog dizajna dresova. Nova garnitura tako se, barem neslužbeno, već pojavila u eteru.

Ako je vjerovati objavama s društvenih mreža, domaći (plavi dres) bit će nešto drugačiji no proteklih godina. Gostujući dres je žuti... No, ovo su fotografije koje možda i ne dočaravaju pravi izgled dresova, za to ćemo se još malo morati strpiti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

CR
crocro
16:06 07.07.2024.

Jednostavno, nekome ne odgovara identitet, prepoznatljivost i tradicija. Kakve veze ima Dinamo sa žutom bojom? Tako se ne tako davno hrvatskoj reprezentaciji ugurao crno plave dresove pa su izgledali kao neke reprezentacije u blizini Rusije. Gdje su naše tradicionalne boje i naše kockice? To se odnosi i na Dinamove dresove. Dinamovi dresovi trebaju slijediti tradiciju i prepoznatljivost. Klupski službeni dresovi u bojama se ne bi smjeli drastično mijenjati. A mijenjati se u neke druge boje, žute, ljubičaste, crne i sl., nema potrebe, osim primjerenih boja pričuvnih dresova, kada ih moraju obući.

DU
Deleted user
15:34 07.07.2024.

Kada će konačno netko napraviti dres boje kakvu je recimo nosio Zajec. Dinamo je nekad imao azurno plave dresove i bijele gačice. S sada stalno rade plavu boju kakva su nekad bile kute poslovođa u skladištima.

Avatar Rimtutituki
Rimtutituki
22:29 07.07.2024.

Puno bolji od plavo-bijelog lanjskog. I Dinamo i Bayern lani imali najružnije dresove u povijesti, adio Adidas! Bolji i žuti i svijetlo plavi od groznog rozog. Ne znam jedino ćemu razlika u izrezu, jedni su V izrez drugi okrugli...