KAPETAN VATRENIH

ANKETA Može li Modrić osvojiti nagradu za najboljeg nogometaša 2022. godine?

Foto: Tim Goode
Luka Modri? izabran je za najboljeg nogometaša svijeta
Foto: Tim Goode
London: Ceremonija dodjele nagrade za najboljeg igra?a svijeta – Zlatne lopte
Foto: Tim Goode
Luka Modri? izabran je za najboljeg nogometaša svijeta
12.01.2023.
u 19:48
Luka je trofej The Best već osvojio, 2018. godine, kada je nagrađen i Zlatnom loptom. Messi i Mbappe sigurno su među favoritima za ovogodišnji izbor.
Pogledaj originalni članak

Međunarodna nogometni savez (FIFA) u priopćenju za javnost otkrila je kandidate za nagrade The Best najboljim pojedincima, trenerima i drugima za 2022, a među nominiranima je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić. Kandidati za 2022. godinu broje po 14 igrača u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Kod muškaraca kandidati su, osim Modrića,  Argentinci Julian Alvarez i Lionel Messi, Englezi Jude Bellingham, Francuzi Karim Benzema i Kylian Mbappe, Belgijac Kevin De Bruyne, Norvežanin Erling Haaland, Marokanac Achraf Hakimi, Poljak Robert Lewandowski, Senegalac Sadio Mane, Egipćanin Mohamed Salah te Brazilci Neymar i Vinicius Junior.

Dodjela će se održati 27. veljače, javno glasovanje trajat će do 4. veljače, a glasovi također će podijeliti posebna komisija pod okriljem FIFA-e. Glasati za najboljeg igrača možete OVDJE

Luka je trofej već osvojio, 2018. godine, kada je nagrađen i Zlatnom loptom. A mi vas pitamo - može li Modrić ponoviti taj uspjeh? 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
21:44 12.01.2023.

Ne može.

DU
Deleted user
21:45 12.01.2023.

nema sanse protiv messija.

KB
KAJ BI VAM REKEL
21:29 12.01.2023.

Osvojit će ju Messi ili Mbappe. Psg je pod vlasništvom tvrtke iz Qatara koja je ujedno bila i jedna od organizatora SP-a. Bilo je za očekivati da će osvojiti netko iz PSG-a, a odabrali su Messija jer je najstariji i neće više imati prilike, Mbappe je već jedno prvenstvo osvojio, a Neymar ima priliku još jednom zaigrati na prvenstvu.