Dinamo

Ante Čačić: Iz ulice u kojoj sam rođen želim u finale kupa

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Ante Čačić: Iz ulice u kojoj sam rođen želim u finale kupa
16.04.2012.
u 10:39
- Gledao sam zagrebaše, u pozitivnom su tonusu , imaju lakoću pobjeđivanja - kaže Čačić
Pogledaj originalni članak

Dinamov trener Ante Čačić, koji se rodio u Kranjčevićevoj,  pokušat će uhvatiti finale kupa protiv pjesnika.

- Gledao sam zagrebaše, u pozitivnom su tonusu , imaju lakoću pobjeđivanja. Međutim, želim da upravo sada pokažemo karakter i snagu, s obzirom na ishod protiv Zadra, te da iz ulice u kojoj sam rođen zakoračim u finale - kazao je Čačić koji se rodio u kući u kojoj je danas restoran "Stara poštarica", a od pete godine živio je na adresi Kranjčevićeva 49

Modri na  treninzima vježbaju izvođenje jedanaesteraca pa bi u slučaju te lutrije bili spremni. Upravo im je lutrija jedanaesteraca donijela prolaz u četvrtfinalu nogometnog kupa protiv Istre.

Bayern ili Real? - upitali smo Čačića

Nekada sam bio navijač Bayerna, u doba Beckenbauera, ali već dugo godina navijam za Real, možda i zbog Mourinha kojeg iznimno cijenim

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

VI
visio
12:45 16.04.2012.

Dobro shavtili smo da su dinamovci najbolji... dajte im i kup i prvenstvo...jer namaju konkurenciju... čemu pisati išta o dinamu u ovoj našoj \"ligi\"... 7 puta prvaci zaredom... ko ivica kostelić na prvenstvu hrvatske, ili hokejaši medveščaka... bez konkurencije... MRŠ!

Avatar blitvar
blitvar
13:56 16.04.2012.

da to je to..njegova iduča poataja je klupa na Santiago Bernabeu..da običan čovjek nepovjeruje-kaki on kvocijent inteligencije ima..

SE
serđo
18:21 16.04.2012.

Bravo Ante, Hrvat po svemu. Samo hrabro naprijed, do Lige prvaka.