ANTE RUKAVINA Najbolji mladi nogometaš u 2006.

Ante Rukavina: Odlazak u Split sad zamršeniji

Foto: import
Ante Rukavina: Odlazak u Split sad zamršeniji
26.12.2006.
u 19:10
Pogledaj originalni članak

Dojurio je, uzeo nagradu za najboljeg mladog nogometaša u 2006. godini te odjurio s trofejom "Anđelko Herjavec". Ante Rukavina nije imao vremena iako je nogometna stanka, u taksiju su ga čekali Slaven Bilić, Aljoša Asanović i menadžer Siniša Šošo, jurili su na malonogometni turnir u Split. A Split bi trebao biti novi grad Ante Rukavine, Hajduk ga čeka.

- Ne znam, nešto se sad zakompliciralo. Neka se klubovi dogovore, ja ću dogovor Hajduka i Šibenika poštovati - kazao je Večernjakov laureat. Taj mladi napadač Šibenika navodno bi mogao u Lyon. - I mene je iznenadila ta priča u novinama, ali ne znam ništa više od medijskih špekulacija. Hajduk bi bio normalna stuba u karijeri do odlaska u inozemstvo. Hajduk bi s Rukavinom mogao u lov na Dinamo.

- Hajduk i sad lovi Dinamo, bilo bi lijepo da ja mogu tome pridonijeti, ali ionako vjerujem da će Hajduk biti prvak. Rukavina je predstavnik mladog hrvatskog nogometnog vala, dokaz da će hrvatska reprezentacija imati lijepu budućnost. - Ima dosta mladih i kvalitetnih igrača koji će jednog dana nositi reprezentaciju. Bilo bi lijepo biti među njima, Jertec, Pokrivač, Kalinić i ostali odlični su nogometaši.

A meni je ova Večernjakova nagrada zapravo i malo opterećenje, obveza da radim još više, moram je sada opravdati - pričao je Rukavina fotografirajući se s trofejom i dijeleći autograme.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr