VEZNJAK BARCE

Arda Turan: Rakitića sam naučio da mi na turskom kaže 'brate'

Foto: S.Lau/DPA/PIXSELL
Arda Turan: Rakitića sam naučio da mi na turskom kaže 'brate'
28.07.2015.
u 08:45
– Naučio sam Rakitića da mi kaže brate na turskom jeziku, pa mi je tako poslao poruku: "Vamos abi, Hrvatska protiv Turske!" Veselim se nastupu s njim u klubu, ali i u utakmicama protiv njega – rekao je Turan.
Pogledaj originalni članak

Novi igrač Barcelone, Turčin Arda Turan osvrnuo se na ždrijeb kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. koji je njegovoj reprezentaciji dodijelio Hrvatsku.

– Za nas je velika šansa što igramo prvu utakmicu u Hrvatskoj i to bez publike, dok je druga na kraju ciklusa. Veći pritisak bit će na strani Hrvatske – rekao je Turan koji će za Barcelonu moći nastupiti tek od 2016. godine.

Hrvatske igrače dobro poznaje.

– U Atleticu sam igrao s Mandžukićem, a sada ću s Rakitićem. Svaki je na svoj način odličan igrač. Hrvati uglavnom igraju u inozemstvu i imaju jaku momčad, iako u našoj skupini slabe momčadi i nema – rekao je Turan.

S Rakitićem se brzo sprijateljio.

– Naučio sam Rakitića da mi kaže "brate" na turskom jeziku, pa mi je tako poslao poruku: "Vamos abi, Hrvatska protiv Turske!" Veselim se nastupu s njim u klubu, ali i u utakmicama protiv njega – zaključio je Turan.

>> 'Halilović je sjajan, igrač budućnosti, ali ne treba nam jer smo pokriveni na toj poziciji'

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DH
dalibor.hren
19:09 28.07.2015.

Jel brzo naučio?

DU
Deleted user
09:20 28.07.2015.

arkadaš