Zagreb - Šibenik 1:1

Argentinac Chiavarini razočarao, Alispahić glavom već u Dinamu

Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Argentinac Chiavarini razočarao, Alispahić glavom već u Dinamu
25.02.2011.
u 19:58
Nogometaši Zagreba i Šibenika podijelili su bodove (1:1). Svakoj momčadi pripalo je po jedno poluvrijeme. Reklo bi se poštena podjela bodova s obzirom da su obje momčadi propustile izgledne prilike (Krstanović i Jakoliš)
Pogledaj originalni članak

Pogodak za Zagreb u sedmoj minuti postigao je Ivan Krstanović. A u 72. minuti odbijenu loptu od vratnice u prazan gol pospremio je Šibenikov igrač Dražen Jelić. Prvi put u bijelom dresu zaigrale su i tri prinove iz zimskog prijelaznog roka (Celiščak, Rendulić i Chiavarini).

Najslabiji dojam ostavio je Franco Chiavarini, argentinski napadač pristigao iz Italije. Prvo poluvrijeme odgledali su glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić i Dinamov sportski direktor Zoran Mamić kojeg je sigurno zanimalo stanje Mehmeda Alispahića. Šibenikov nogometaš očito je već “glavom” u Dinamu. 

S obzirom na sibirske uvjete publika u loži grijala se teorijama borbe za vrh HNS-a. A brojni su se došli povjeriti Mamiću i Srebriću kako su glasali za “pravu stranu”. U 83. minuti drugi žuti karton dobio je Zeni Husmani, no pjesnici do kraja nisu iskoristili brojčanu nadmoć...

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LU
luanti
10:31 26.02.2011.

kakav idiotski tekst idiotskog novinara iz idiotskih novina