Otimaju ga 'redsima'?

Preokret na pomolu: Barcelona došla u Milano po Matea Kovačića!

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Preokret na pomolu: Barcelona došla u Milano po Matea Kovačića!
25.06.2015.
u 12:23
Eventualni transfer Matea Kovačića u Barcu prošao bi tek u siječnju 2016. godine jer katalonski klub je pod suspenzijom i ne smije dovoditi igračae u ovoj kalendarskoj godini.
Pogledaj originalni članak

Barcelona je postala vrlo aktivna na talijanskom tržištu, posljednjih dana sportski direktor Ariedo Braida putuje po svojoj rodnoj zemlji i dogovara transfere. Prvo je bio u Torinu i dogovarao transfer Paula Pogbe iz Juventusa, a prema nekim napisima taj je transfer pred realizacijom.

Ali, izgleda da Braida ne odustaje od svojeg ljubimca Matea Kovačića. Corriere dello Sport i Mundo Deportivo pišu kako je viđen i u Milanu gdje se sastao s direktorom Intera Marcom Fassoneom, a tema za razgovor bilo je nekoliko. Jedna od njih bio je i hrvatski reprezentativac kojeg je Braida javno hvalio, a već godinu dana ga pomnije prati i smatra da je to igrač budućnost. Iako se piše da je njegov transfer u Liverpool gotova stvar, Braida vjeruje da još nije službeno dogovoreno i pokušati će dovesti Kovačića.

Talijani pišu da se na tom sastanku razgovaralo i o Alexu Songu, igraču Barce koji je bio na posudbi u West Hamu. Njega Bilićev klub želi otkupiti, ali umiješao se i Inter, koji razmišlja i o dovođenju Montoye.

Dodajmo kako bi eventualni transfer Matea Kovačića u Barcu prošao tek u siječnju 2016. godine jer katalonski klub je pod suspenzijom i ne smije dovoditi igrače u ovoj kalendarskoj godini.

>>'Mancini ima toliko igrača kojih se treba riješiti i onda izabere najboljeg - Kovačića?!'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

ST
stareci_
13:25 25.06.2015.

pisete gluposti,prestanite s nagadjanjima,do jucer je bio 100% u Liverpoolu

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
18:34 25.06.2015.

Novinari su postali neobrazovani jadnici bez persektive koji svoje glupave konstrukcije mogu prodavati samo glupljima od sebe, a takvih baš i nema.

DU
Deleted user
17:32 25.06.2015.

To bi bilo odlično.