igrao i lovren

Arsenal i Liverpool tresli vratnice pa podijelili bodove

Foto: Reuters/Pixsell
Arsenal, Liverpool
Foto: Reuters/Pixsell
Arsenal, Liverpool
Foto: Reuters/Pixsell
Arsenal, Liverpool
24.08.2015.
u 23:20
Vratari Čech i Mignolet bili su ključni igrači utakmice.
Pogledaj originalni članak

Arsenal i Liverpool u posljednjem su, a po imenima i najatraktivnijem, susretu 3. kola Premiershipa, podijelili bodove. Mreže su mirovale (0:0), a topnici su na svom stadionu nastavili uspješan niz protiv redsa - u posljednjih 16 utakmica Liverpool je samo jednom okusio slast pobjede. Ujedno momčad sa Anfielda i u trećem ovosezonskom susretu sačuvala je mrežu netaknutom.

Gosti su bili mnogo bolji u prvom poluvremenu. Coutinho je već u 3. minuti, na dodavanje Bentekea, pogodio gredu. Pet minuta kasnije, nakon krasne akcije Arsenala, Ramsey je izašao sam pred vratara Mignoleta te zabio, no sudac je zbog zaleđa poništio pogodak. No, čini se kako je snimka otkrila da je gol bio regularan.

Okvir gola Portugalac Coutinho zatresao je i u 45. minuti. U međuvremenu, u 15. minuti zaprijetio je i Dejan Lovren (igrao svih 90 minuta). Udarac hrvatskog reprezentativca nakon kornera Milnera na putu prema Petru Čechu blokirala je obrana topnika. 

Čech je u još nekoliko navrata spašavao svoju momčad.

U nastavku druga priča. Arsenal je pritisnuo goste, a u 60. minuti mogao je povesti. Alexis Sanchez sa nekoliko metara pogodio je vanjski dio vratnice. 

Kako se u prvom dijelu isticao Čech tako se u drugom istaknuo kolega sa suprotne strane - Belgijac Mignolet pa su njih dvojica bili i ključni igrači utakmice.

Vodeći je Manchester City (9 bodova), slijede Leicester, Liverpool i Manchester Utd. sa po 7 bodova, a Arsenal je 9. (4 boda).

>>UŽIVO Manchester Utd. spreman srušiti rekorde zbog Neymara, Chelsea prati Kalinića?

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar nula
nula
00:00 25.08.2015.

Bio je to jedan dobar 0:0. Moglo je biti i 5:5.