Engleska

Arsenal nakon 0:2 nokautirao Spurse 5:2

Foto: 'IAN KINGTON'
Arsenal nakon 0:2 nokautirao Spurse 5:2
26.02.2012.
u 16:57
Nogometaši Tottenhama doživjeli su težak nokaut u gradskom derbiju protiv Arsenala. Topnici su u 34. minuti gubili 0:2, no na kraju su preokrenuli za veliku pobjedu 5:2.
Pogledaj originalni članak

Spursi su poveli u 4. minuti, nakon sjajne kontre strijelac je bio Saha, a u 34. minuti na 2:0 povisio je Adebayor iz jedanaesterca. Najstrožu kaznu izborio je Gareth Bale nakon sjajne asistencije našeg Luke Modrića.

No do kraja poluvremena topnici su izjednačili pogocima Sagne i Van Persieja. U 51. minuti Arsenal je još jednom izigrao jučer jako slabu obranu Tottenhama, a strijelac je bio Rosicky. Sudbinu Spursa s dva je gola (65. i 68. minuta) zapečatio Theo Walcott.

Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta i zaradio žuti karton, a Niku Kranjčara u 46. je minuti zamijenio Rafael van der Vaart.

– Ovo je bio fantastičan povratak, pogotovo za naše navijače, kojima smo priuštili puno frustracija proteklih tjedana – rekao je kapetan Arsenala Robin van Persie.

Manchester United nastavlja držati priključak s Cityjem, crveni vragovi u gostima su sa 2:1 svladali Norwich. Briljirali su starci, u 7. je minuti zabio Scholes, a pri rezultatu 1:1 u 90. je minuti odlučujući pogodak postigao Ryan Giggs, kojemu je to bio jubilarni 900. nastup za klub s Old Trafforda.

– Norwich je bio bolja momčad, nadigrali su nas. Pobijedili smo zahvaljujući sreći – iskreno je priznao trener Manchester Uniteda sir Alex Ferguson.

Poredak: Manchester City 63, Manchester United 61, Tottenham 53, Arsenal i Chelsea po 46 bodova...

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

JO
jolly
07:23 27.02.2012.

Kad već spominjete obranu, ne zaboravite Kabula. On je direktni krivac za više od pola golova što su dobili ove sezone.

CP
copy paste
17:32 26.02.2012.

rezultatske i igračke amplitude koje ove godine doživljava arsenal su upravo nevjerovatne.svako malo dobiju brutalno po \'\'čepu\'\' od nekoga,pa za par dana oni pregaze nekoga.a kad im gledaš igru,nekad imaš dojam da su gori od dinama i hajduka zajedno,a već drugu utakmicu odigraju na razini barcelone.ko je tu lud.....?

CU
cupus
18:52 26.02.2012.

izgleda da te ,riba, klada?