Arsene Wenger:

U Zagrebu nam je puno toga na kocki, lako se može ispasti iz Lige prvaka

Foto: PA/Pixsell
U Zagrebu nam je puno toga na kocki, lako se može ispasti iz Lige prvaka
15.09.2015.
u 08:45
Čak 79 posto navijača Arsenala očekuje da će njihov klub osvojiti između 10 i 14 bodova u skupini, dva posto da će uzeti manje od toga
Pogledaj originalni članak

Arsenal je za Dinamo nekako prerano došao u formu, obično Arseneu Wengeru treba više vremena da mu momčad proigra na početku sezone. No, protiv inače sjajno organiziranog Stoke Cityja igrali su odlično. Vidio ih je na djelu i Zoran Mamić i sigurno donio mnogo misli koje će ga natjerati na oprez. Za plave nije dobro ni što su u taboru Arsenala jako oprezni prije dolaska u Zagreb. Nema "bahatih" izjava iz njihova stožera.

– Važno je da u Zagreb dođemo maksimalno koncentrirani, puno je toga na kocki. Jako brzo može se izletjeti iz Lige prvaka, a mi želimo proći dalje, zajedno s Bayernom kroz skupinu u kojoj imamo Dinamo i Olympiakos, ispred kojih želimo biti. A za to nam je važan dobar start u Zagrebu – rekao je Wenger, koji je jako zadovoljan napadačkim učinkom Thea Walcotta.

– Ima oko za gol, sjajna primanja u šesnaestercu, postat će pravi golgeter, samo mu nedostaje da još zabije nekoliko golova i još se digne.

Walcott bi i sutra u Zagrebu mogao biti u vrhu napada.

– Imamo iza sebe dobar rezultatski niz, ali sad će nam tek utakmice koje slijede biti pravi test. Početak Lige prvaka nije nikad lagan, sve su momčadi motivirane, čvrste. Igramo u najboljoj ligi na svijetu, ali Liga prvaka je nešto drugo, tu igramo protiv najboljih igrača na svijetu. Nikad nije lako igrati prvu utakmicu daleko od kuće – rekao je Walcott.

Wenger će momčad u Zagreb dovesti tek danas pred večer. Arsenal će trenirati kod kuće i onda doći u Zagreb, ovdje neće trenirati, takav je Arsenalov običaj.

Na svojoj internetskoj stranici ponudili su navijačima da prognoziraju koliko će klub bodova osvojiti u skupini. Nema onih koji misle da će osvojiti do četiri boda, samo dva posto misli da će imati pet do devet bodova, a čak 79 % da će osvojiti između deset i 14 bodova. Najvećih je optimista koji smatraju da će na kraju imati više od 15 bodova 18%.

>>Sad nam je važan Dinamo, a o Chelseaju ćemo razmišljati nakon Zagreba

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
08:57 15.09.2015.

Dinamovih 6 su kao sigurni a na nama je da stvorimo klimu da tako ne bude na dobrobit hrv. nogometa i skupljanja koefcijenata.

OL
olrajt
10:13 15.09.2015.

..puno sreće dinamu i naravno uspjeh protiv arsenala!....sramotno je kolka je medijska blokada utakmice Dinamo :Arsenal....eeeee da je Hajduk u pitanju dnevno bi bilo šest članaka o utakmici!.....baš zbog toga želim Dinamu i Mamiću uspjeh!