kraj sapunice?

AS i Daily Mail: Modrić za 32 milijuna eura prelazi u Real Madrid

Foto: ''
'luka modric na naslovnici marce 22.7. 2012.'
Foto: As.com
modrić
Foto: AFP
Luka Modrić (1)
Foto: 'Chris RadburnPress Association/P'
'Luka Modric, Tottenham Hotspur Photo: Press Association/Pixsell'
13.08.2012.
u 11:35
Tottenham neće inkasirati 38 milijuna eura koliko je Daniel Levy tražio nedavno, već 32 milijuna eura, pišu španjolski mediji
Pogledaj originalni članak

"Real i Tottenham dogovorili su se oko odštete za balkanskog genijalca. Tottenham neće inkasirati 38 milijuna eura koliko je Daniel Levy tražio nedavno, već 32 milijuna eura. Modrićev transfer u Real je neizbježan", stoji u tekstu na portalu As.com u kojem se tvrdi da će hrvatski veznjak prijeći u kraljevski klub za nekoliko sati.

Iako su ovakve informacije već nekoliko puta objavljene, u navedenom tekstu stoji kako se sapunica s Modrićevim transferom približila kraju.

Istu informaciju jutros je prenio i Daily Mail dodavši kako će Modrić napustiti London tek kad Tottenham pronađe zamjenu za njega.

Stranica s vijestima iz madridskog kluba "Real Madrid News" na Twitteru je pak izvijestila kako će Modrić potpisati petogodišnji ugovor vrijedan 38 milijuna eura.

AS još piše kako je trener Tottenhama Villas-Boas počeo pregovarati sa sunarodnjakom Moutinhom koji bi trebao zamijeniti Modrića. U slučaju da propadne taj prelazak, portugalski stručnjak još bi volio dovesti Partizanova igrača Medu Kamaru ili M'Vilu koji je pak bliži Arsenalu.

Također, španjolski mediji pišu da je Tottenham pristao na PSG-ovih 45 milijuna eura za Modrića, no predsjednik Levy nije mogao nagovoriti hrvatskog veznjaka da potpiše za pariški klub.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

SL
slavinski
11:58 13.08.2012.

luki i je mjesto u real madridu.siguran sam da će se brzo prilagodit i postat jedan od najboljih igrča u realu.oni koji tvrde da nema mjesta za njega tamo su potpune neznalice,modrić je bolji i od ozila i khedire.nek igra ozil u tottenhamu da ga vidim kakav bi bio

LI
liliZG
12:05 13.08.2012.

bla,bla,bla,......gore od gledanja Dinastije............

MO
modovisisajteMaraschino
11:49 13.08.2012.

ma boli me uho za koga ce on potpisati.... glupa i dosadna trakavica kao i Larin izbor... ma bit ce sretan ako na kraju potpise za Dinamo...