RAKETA ODLAZI?

AS: Saudijci su ozbiljno krenuli u dovođenje Ivana Rakitića. Nude mu pravo bogatstvo

Foto: Marcelo del Pozo/REUTERS
AS: Saudijci su ozbiljno krenuli u dovođenje Ivana Rakitića. Nude mu pravo bogatstvo
23.06.2023.
u 22:30
Bivši vatreni na meti je kluba iz Saudijske Arabije koja je pokupovala polovicu momčadi Chelseaja
Pogledaj originalni članak

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić na meti je Al Ittifaqa iz Saudijske Arabije prema pisanju madridskog Asa. Iako je Raketa izjavio da je izuzetno sretan u Andaluziji i Sevilli, možda će arapski dolari promijeniti njegovo mišljenje i bivši vatreni preseliti na Bliski istok. 

AS tvrdi da se prije nekoliko dana saudijski Al Ittifaq se javio Rakitiću i ponudio mu šest milijuna eura plaću po sezoni i dvogodišnji ugovor. Rakitić je glatko odbio tu ponudu, ali Saudijci su uporni i sada mu nude oko 10 milijuna eura godišnje. 

- Najmoćnija liga Bliskog istoka nastavlja lov na hrvatske zvijezde. Luki Modriću nudili su 200 milijuna eura za tri sezone, a Marcelo Brozović ima ponudu od 40 milijuna eura po sezoni. Rakitić se neće približiti tim iznosima, ali može čak četiri puta više zarađivati nego u Sevilli - piše As.

VEZANI ČLANCI:

Rakitić je u Sevilli od 2020. godine i ima ugovor na još jednu godinu, a prošle sezone je osvojio Europsku ligu pobjedivši u finalu nakon penala talijansku Romu. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SL
slavenZadravec
22:49 23.06.2023.

Odlazak u zemlju koja ne priznaje osnovna ljudska prava bi bila velika greška. Žene tamo nemaju čak niti slobodu kretanja / putovanja. To bi bio šlolski primjer onoga što se naziva "sportwash".