2-2 kod Levantea

Atletico nije osigurao treće mjesto, Simeone Mandžu zamijenio strijelcem Torresom

Foto: Reuters/PIXSELL
Atletico nije osigurao treće mjesto, Simeone Mandžu zamijenio strijelcem Torresom
10.05.2015.
u 14:26
Mandžukić je krenuo u početnoj momčadi Diega Simonea, a zamijenio ga je Fernando Torres, strijelac drugog pogotka Atletico Madrida u utakmici koja je završila rezultatom 2-2.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić odigrao je 61 minutu u remiju njegova Atletico Madrida na gostovanju kod Levantea.

Mandžukić je krenuo u početnoj momčadi Diega Simonea, a zamijenio ga je Fernando Torres, strijelac drugog pogotka Atletico Madrida u utakmici koja je završila rezultatom 2-2. Poveo je Levante golom Barrala u 32 minuti, a tri minute kasnije Siqueira je izjednačio te su na odmor igrači otišli kod rezultata 1-1.

Atletico nije uspio iskoristiti premoć na terenu

Levante je ponovno poveo golom Kalu Uchea u 63 minuti, da bi Torres izjednačio deset minuta prije kraja utakmice. Levanteov golman Marino istaknuo se dvostrukom obranom u 10. minuti kada mu je prvo Mandžukić pucao glavom, a potom je obranio i odbijanac Turana.

Osim te prilike, naš reprezentativac nije pokazao mnogo u ovoj utakmici u kojoj je Atletico premoćno držao posjed lopte, više je pucao prema i u okvir gola od Levantea, ali nisu uspjeli pobijediti i osigurati treće mjesto na ljestvici dva kola prije kraja jer je Valencija četiri boda iza njih.  

>>Pogledajte koga je Mario Mandžukić odveo na večeru

>>Nije Mandžukić, a nije ni Modrić - evo tko najčešće od Hrvata zabija!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

FC
fajter.coric
18:01 10.05.2015.

Mandžo je najveća prevara europskog nogometa - tip je antitalenat za nogomet glede tehnike pa za njega je OLIĆ Maradona imao je sreće u životu naći se na pravom mjestu u pravo vrijeme i ništa drugo..žalosno ali istinito..

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
18:25 10.05.2015.

Dolazi do izražaja da je panj koji je očito u zadnjih par godina imao sreće jer je trčao po terenu kao muha bez glave pa bi se tu i tamo našao na pravom mjesru. Španjolska nije Njemačka da možeš slučajno zabijati golove i to sad dolazi na naplatu. Ne daj Bože da ode u Premiership, tek tamo neće igrati.

RI
rikavac
21:12 10.05.2015.

nemojte tako pa Mandzo je napadac svjetske klase po misljenju novinara oni su ga i napravili svjetskom klasom. Blize se utakmice repke bitne za nas a mi imamo 3 napadaca koje su ove 2015 godine zajedno dali 7 golova jos nema Modrica tako da ce nam i remi biti velik ko kuca.