ATP QUEEN'S

Čilić pobijedio Mannarina i sad ide po osvetu protiv Troickog

Foto: Reuters/PIXSELL
Čilić pobijedio Mannarina i sad ide po osvetu protiv Troickog
16.06.2015.
u 22:17
Slavio je sa 7:6 (3), 3:6, 6:2 za dva sata i pet minuta igre te se plasirao u drugo kolo Queen'sa, kojeg je osvojio 2012. godine
Pogledaj originalni članak

Marin Čilić je prošao u drugo kolo ATP turnira u Queen'su, kojeg je 2012. godine osvojio, nakon pobjede 7:6 (3), 3:6, 6:2 protiv Francuza Adriana Mannarina. I sad ga čeka Srbin Viktor Troicki, koji ga je svladao 13. lipnja u polufinalu ATP Stuttgarta.

Naš najbolji tenisač bio je favorit na travi protiv 32. tenisača svijeta Mannarina, ali to nije opravdao sve do posljednjeg seta. U prvom je morao sve završiti u 13. igri jer nikako nije došao do breaka protiv vrstog protivnika. Zatim se u drugom setu nije proslavio i odmah na početku ostao bez svog servisa te ga nije vratio do kraja.

U posljednjem je ipak odlučio da je dosta i da iznenađenje neće biti te potvrdio klasu ili dvije iznad svog protivnika. Sad samo mora opravdati ulogu favorita protiv opasnog Srbina, koji na travi uistinu jest protiv našeg tenisača u podređenom položaju. No ukoliko se ponovi scenarij iz Njemačke, to bi značilo da Čilić ne ide u top formi u Wimbledon. A i bilo bi lijepo za Marina da prekine niz od četiri uzastopna poraza protiv Troickog u dosadašnjih devet mečeva.

>> Karlović nakon preokreta u drugo kolo Hallea

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

WL
WL
15:16 17.06.2015.

Kad si bila mlada mare kad si bila mlada mare volela si more. ...

PE
peugeot
12:17 17.06.2015.

Zar opet Tro(i)cki?Moj "Cili", opet ces od "Trockog" da 'zijanis' ! A bolji si od njega sto puta. Ne lezi ti, pa eto.