EUROPSKO PRVENSTVO 2010

Austrija na španjolskim krilima preko Srbije

Foto: Reuters
Austrija na španjolskim krilima preko Srbije
23.01.2010.
u 22:07
Iznenađenje su priredili domaći rukometaši koji su pobijedili Srbiju 37-31 u direktnom ogledu gdje se odlučivalo o trećem putniku iz te skupine u daljnji krug.
Pogledaj originalni članak

Nakon neizvjesnog prvog dijela i uvoda u nastavku, kada je Srbija imala plus četiri, kao i 18:15 na odmoru, Austrijanci su pobjegli na plus od pet pogodaka i time razriješili pitanje pobjednika na oduševljenje publike u Linzu.

Szilagy je postigao devet, a Weber osam pogodaka za Austriju. Srbija je s jednim bodom ostala posljednja u skupini B. Nezadovoljstvo gostujućih navijača najviše leži u suđenju španjolskog dvojca Muro/Rodriguez, koji je Austriji dosudio 10, a Srbiji pet sedmeraca, dok je i omjer isključenja tijekom neizvjesnog dijela susreta bio na strani domaćina.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
16:02 24.01.2010.

Zavjera, Vatikan je kriv!

DO
dobravila
09:16 24.01.2010.

Daj , daj , profesionalče novinarski , Bruno ; koju tekmu si ti gledao ???? Kakve su to laži !? Na početku je srbija povela 4 : 0 : onda je austrijski izbornik zamijenio vratara , srbijanca Nikolu Marinovića , kojeg su \" zemljaci \" , kao , ulovili na krivoj nozi četiri puta , postavivši u 17 . minuti Thomasa Bauera na vrata ! Španjolski suci su sudili korektno ; jedino što su kažnjavali austrijske igrače isključenjima kad go su htijeli ! Srbija je izgubila jer je imala loše vratare i jer je Nikola Marinović maknut sa austrijskog gola !!! I Hasanefendić ,srbijanski izbornik , je priznao da su Austrijanci igrali senzacionalno ; na krilima austrijske publike !

EB
El-Bojko
11:40 24.01.2010.

Odoše nam brekavci... a nema njihovih da nam pojasne kako su to oni u pravu, a mi u krivu....