"Drži nas budnima"

Bjelica nakon pobjede u Kazahstanu komentirao autogol Nejašmića

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Bjelica nakon pobjede u Kazahstanu komentirao autogol Nejašmića
21.07.2022.
u 18:16
- Pokazali su ne samo da su borbeni, nego i kvalitetni. Došli su bez problema do nekih šansi. Prečka u prvom poluvremenu i prilika koju je obranio Ivušić u drugom dijelu. Zato apeliram na navijače da dođu i pruže nam podršku - rekao je Bjelica.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Osijeka u prvom su dvoboju drugog pretkola Konferencijske lige u gostima svladali kazahstanski Kizilžar 2:1. 

Strijelac prvog pogotka bio je Mihret Topčagić u 58. minuti, a prednost gostiju je udvostručio Laszlo Kleinheisler u 76. minuti. Počasni pogodak za domaćina u 86. minuti koji im je ostavio nade za prolazak dalje prije uzvrata u Osijeku, zabio je ponovno Osijek. Odnosno, nesvakidašnji autogol je postigao Darko Nejašmić.

- Prilagodba na teren, vremenske uvjete i vremensku razliku nije bila lagana što se i vidjelo u početku utakmice. Nismo najbolje ušli u susret, ali kako je odmicao smo rasli u igri i formi te na kraju pobijedili. Čestitao bih svojim igračima jer su odigrali dobru utakmicu i vjerujem da su naše šanse u uzvratnoj utakmici velike za prolaz dalje i to je najvažnije - izjavio je nakon utakmice trener Osijeka Nenad Bjelica.

- Onog trenutka kad smo ubrzali igru sve je bilo bolje. Za svako izvođenje auta, za svaki korner, trebalo im je dosta vremena, jednostavno usporili su sve, uz već sporo vrijeme i spor teren. Na poluvremenu sam im rekao da igraju s dva dodira, a pomoglo nam je i prskanje terena u pauzi jer je onda bio malo brži - dodao je.

Osijek je od 68. minute igrao s igračem više jer je drugi žuti karton dobio domaći igrač, Brazilac Gian Martins.

- Pokazali su ne samo da su borbeni, nego i kvalitetni. Došli su bez problema do nekih šansi. Prečka u prvom poluvremenu i prilika koju je obranio Ivušić u drugom dijelu. Zato apeliram na navijače da dođu i pruže nam podršku, a nadam se da ćemo im mi priuštiti zadovoljstvo. 

Nevjerojatan autogol postigao je Darko Nejašmić kojim je zadržao Kazahstance u igri za pozitivan ishod.

- Ne bih to komentirao, to se događa. Da nema grešaka u igri ne bi bilo golova ni za nas ni za protivnike. Ovaj nas rezultat drži budnima, s 0:2 možda bi mislili da je gotovo i mi i naši navijači. No, drži nas budnim i to me raduje.

Nejašmićev autogol pogledajte OVDJE.

>> Pogledajte i video: Trener Osijeka Bjelica najavio novu sezonu

   

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

FR
freeshooter
20:14 21.07.2022.

Sve čestitke Bjelku i Osijeku na vrijednoj pobjedi...iako je žal za propuštenom prilikom osiguranja prolaza već u gostima...ono, 10 božjih zapovijedi u nogometu...prva, ne vraćaj nikad golmanu loptu prema golu, nego sa strane...šteta...no ipak je izvjestan prolaz...bravo naši...idemo ove godine samo jako, puni uspjeh svih klubova!

DU
Deleted user
11:45 22.07.2022.

Uvaženi Bjelica ne želi komentirati Nejašmićev zgoditak. Ali ja želim: To je nedopustivo !!!