Kakvi majstori...

Bacili dresove navijačima misleći da je kraj, pa ih tražili natrag!

Foto: Tino Jurić
Ivan Bebek
31.10.2012.
u 12:16
Arsenalov dvojac Giroud i Coquelin otišao je baciti navijačima dresove nakon 90 minuta igre i rezultata 4:4 protiv Readinga. Nisu znali da se ne igra ponovljena utakmica, nego produžeci! Srećom za njih, navijači su imali razumijevanja
Pogledaj originalni članak

Osim što je utakmica Readinga i Arsenala ponudila jednu od zasigurno najboljih utakmica sezone, imala je i svoju smiješnu stranu. Štoviše, urnebesno smiješnu! Arsenalov dvojac Olivier Giroud i Francis Coquelin požurio je baciti dresove navijačima nakon što je sudac označio kraj drugoga poluvremena pri rezultatu 4:4. Biseri nisu znali da se ne igra ponovljena utakmica nego produžeci i eventualno jedanaesterci. No, suigrači su brzo reagirali, dotrčali do njih i rekli im što su upravo napravili.

Giroud i Coquelin otišli su zatim natrag pred navijače i tražili svoje dresove natrag. Srećom, pristaše topnika imali su razumijevanja i vratili im dresove kako bi mogli nastaviti utakmicu koja je završila pobjedom Arsenala 7:5.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

JO
jolly
12:30 31.10.2012.

Još da ste i napisali koji je konačni rezultat?