DINAMO Mladi vezni igrač modrih, Milan Badelj, o nastavku prvenstva

Badelj: Nervoza nam je najveći suparnik

17.04.2009.
u 19:18
Pogledaj originalni članak

U prvom dijelu sezone bio je hit, no u nastavku je više vremena proveo na klupi, mladi dinamovac Milan Badelj u nedjelju bi se na utakmici protiv Croatije Sesveta trebao vratiti u prvu momčad plavih.

- Ne znam je li mi se dogodio pad, mlad sam, a oscilacije se mladim igračima događaju. Bilo je dosta turbulencija ove sezone, ali na kraju ćemo sve analizirati i vidjeti jesam li zadovoljio - kaže Badelj.

U nedjelju očekuje pobjedu.
- Prije svega, očekujem da ćemo igrati bolje nego u dosadašnjim susretima. Ne znam zašto je bilo lošijih igara, no dogodi se slabiji dan, pokoja pogreška. Ali, te su utakmice iza nas, a mi smo i dalje prvi. Sesvećani nemaju što tražiti protiv nas. U prvom dijelu prvenstva bili su dobri, namučili su nas u Velikoj, no sad su igrački pali.

Koliko je teško igrati “unaprijed dobivene” susrete?
- Takve su utakmice najteže, ali ravnopravni smo s Hajdukom u borbi za naslov. U toj utakmici od početka moramo dobro igrati i neće biti problema.

Mnogo se govori o slabom pristupu plavih.
- Ne vidim da se netko od nas ne trudi, ne znam to objasniti, ali mislim da nije stvar u pristupu, možda je riječ o nervozi, pogreškama, no držim da pristup nije upitan.

Kako gledate na raspored Dinama i Hajduka?
- Nadam se da ćemo na utakmicu u Split otići s velikom prednošću, da neće biti odlučujuća. Ne bude li tako, bit će zanimljivo. No, Rijeka i Slaven Hajduku, te Šibenik nama, mogu biti neugodni suparnici, kiks je uvijek moguć - kaže Badelj.

Pogledajte na vecernji.hr