SP U PODVODNOM RIBOLOVU

Bakljada i fantastični doček za zlatne Hrvate

Foto: VL
Podvodni ribolov (1)
Foto: VL
Podvodni ribolov (1)
Foto: VL
Podvodni ribolov (1)
Foto: VL
Podvodni ribolov (1)
Foto: VL
Podvodni ribolov (1)
Foto: VL
Podvodni ribolov (1)
Foto: VL
Podvodni ribolov (1)
19.09.2010.
u 16:03
Dvije tisuće navijača u Malom Lošinju stvorilo je nogometnu atmosferu na proglašenju Daniela Gospića svjetskim prvakom u podvodnom ribolovu, na SP-u kojeg je odlično organizirao grad Mali Lošinj.
Pogledaj originalni članak

- Izuzetna je čast pobijediti Talijane i Španjolce, vrhunske lovce, a za navijače imam samo riječi pohvale i zahvale, naježio sam se kad sam vidio kakvu podršku imamo. Očekivao sam borbu s Carbonelllom i De Silvestrijem do samog kraja, a na kraju je ispalo da mi je najveći konkurent reprezentativni kolega Buratović. Posebno me veseli što sam postao svjetski prvak u mom rodnom gradu, koji je pokazao kako izgleda fantastično domaćinstvo - rekao je zlatni Gospić, dok je srebro u pojedinačnoj konkurenciji osvojio Antonio Buratović, a Dario Marinov je završio na petom mjestu.

Buratović je ponovio odličan ulov iz prvog natjecateljskog dana, što je bilo dovoljno za srebro, a bronca je pripala talijanskom ribolovcu Brunu De Silvestriju, koji je ukupno skupio 27 100 bodova.

Gospić kao svjetski prvak nadmašio je sam sebe, te je tijekom dva dana natjecanja ulovio propozicijama maksimalno dozvoljenih dvadeset ugora i 10 riba, što mu je donijelo nedostižna 41 484 boda. Buratović je, pak, svoj rezultat zaustavio na brojci 28 993 boda.

Najveća nagrada organizatorima i hrvatskim reprezentativcima stigla je u obliku zlatne medalje u momčadskoj konkurenciji. 

Hrvatska je uvjerljivo osvojila prvo mjesto s 91 069 bodova, drugo mjesto zauzeli su Talijani s 53 700 bodova, dok su Španjolci s 49 916 bodova zasjeli na najnižu stepenicu postolja. Iza njih je Grčka koja je na kraju malo podbacila, obzirom da je u svojim redovima imala sada bivšeg viceprvaka svijeta Giannisa Siderisa.

U Malom Lošinju se slavilo do dugo u noć, nije izostao ni vatromet, a najveća pohvala za organizaciju je i poruka svih sudionika - "Bilo je odlično, svakako ćemo se vratiti!"

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

AF
absolutley.free
21:13 18.09.2010.

Ako Vas zanima poker, posjetite site http://freebetting1.bloger.hr .Tu možete dobiti apsolutno besplatnih, pravih 50$ za igranje pokera, bez ikakvih uplata. Kasnije taj novac, naravno uz sve što uspijete zaraditi sa njime, možete povući na svoj bankovni račun ili moneybookers. Da biste dobili 50$, trebate položiti jedan poker kviz, ali tu nema problema jer su svi odgovori na jednom mjestu upravo ovdje http://freebetting1.bloger.hr/ , sretno!