Nadzorni odbor kluba zamjerio treneru kako je vodio derbi

Balakovu prijeti otkaz zbog izmjena!

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Balakovu prijeti otkaz zbog izmjena!
19.03.2012.
u 07:06
– Tek sad slobodno mogu kazati da potpuno razumijem uzrečicu \"Hajduk živi vječno\" – kazao je Krasimir Balakov
Pogledaj originalni članak

Na Kvarneru, baš u susjedstvu Ivana Bebeka, Hajduk će čekati utakmicu s Rijekom. I vidati maksimirske rane. Bebek je, tvrde u Splitu, gadno pogriješio. I on jednostavno ne smije suditi utakmice Dinama i Hajduka jer već dugo živi pod pritiskom Zdravka Mamića! Još od 2009. godine, kada je Bebek dosudio jedanaesterac za Hajduk, pa ga je Mamić, šapuće se, eliminirao.

A veliku zadovoljštinu doživio je Balakov kada je, pola sata nakon utakmice, prošao ispred tribine na kojoj su bili Hajdukovi navijači. Skandirali su njegovo ime, Balakov je tek u Maksimiru shvatio što znači biti Hajdukov trener.

– Uvjerivši se tijekom prošlih deset mjeseci u kakvom okruženju djeluje, a uz sve i nevjerojatnu ljubav i potporu navijača, te njihov pljesak našim igračima nakon poraza u Maksimiru, tek sad slobodno mogu kazati kako u potpunosti shvaćam uzrečicu Hajduk živi vječno. To nikad u karijeri nisam doživio – otvorio se dan poslije derbija Balakov.

I dok Nadzorni odbor, nezadovoljan njegovim potezima na utakmici (zamjena Andrijašević-Obšivač), razmišlja i o njegovoj smjeni, pa mu se utakmica s Rijekom nameće kao nekakva presudna, Balakov kaže:

– Ako ova momčad ostane na okupu godinu dana, jamčim da se ravnopravno možemo boriti za titulu prvaka!

Naravno, to je nemoguće, Hajduk prodaje Vukušića i Anasa Sharbinija, i to pod hitno.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 27

OB
-obrisani-
08:00 19.03.2012.

Balakovu prijeti otkaz .... mozda ali ne zbog mjenjanja pozicija igraca..... mjenjao ih je u deset mjeseci i previs ,ne pozicije nego i igrace,pa sto je postiga sa klubom koji \" vjecno\"zivi... Ako ga otpuste onda ne zbog toga ,skup im je preskup ,nema se novca...i drugo ,nista od obecanog nije postigao ,cak ni 39 bodova ....kakv trener ,takvi rezultati...

PE
pekec
08:12 19.03.2012.

nakon Space je njima Balakov najbolji trener-samo kad igraci neznaju i nemogu .ja sam siguran Balakov bi se u Dinamo bolje snasao jer ima kvalitetnije igrace.

BZ
Branko Zajec
07:58 19.03.2012.

Ako je točno da će Balakova smijeniti Nadzorni odbor radi \"pogrešnih\" zamjena igrača, bit će to novi dokaz da se Hajduk pretvara u \"provincijski\" klub. Kako se mogu i smiju amaterski članovi kluba,miješati profesionalnom treneru u struku? To je sramota za klub.