MICHAEL O KANDIDATIMA

Ballack: Englezi među najvećim favoritima za SP

Foto: AFP
Ballack: Englezi među najvećim favoritima za SP
25.12.2009.
u 12:10
Kapetan njemačke nogometne reprezentacije Michael Ballack smatra da bi talijanski stručnjak Fabio Capello mogao odvesti Englesku do naslova svjetskih prvaka.
Pogledaj originalni članak

- Englezi imaju sjajnu momčad i puno igrača iznimne individualne kvalitete. U Fabiju Capellu dobili su izbornika koji im je usadio stabilnost. To je vrlo važno svojstvo i igrači to jako dobro prepoznaju. Engleska danas može pobjeđivati čak i kada ne igra najbolje.

- To je taj element koji talijanski treneri prenašaju na momčadi koje vode, posebno Capello. Stoga je Engleska svakako jedan od najvećih favorita sljedećeg Svjetskog prvenstva – izjavio je Ballack za Rheinische Post.

Vezni igrač londonskog Chelseaja, očito, nema tako visoko mišljenje i o vlastitoj reprezentaciji. Na upit o ostalim favoritima, naveo je Brazil, Italiju i Francusku, a Njemačku tek iza njih.

- Nedvojbeno postoje reprezentacije koje su trenutno bolje od Njemačke. Na Svjetskom prvenstvu se za pravi rezultat treba poklopiti puno toga, a ponekad vam, više od svega, treba puno sreće – zaključio je Ballack. 

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MC
mcop01
15:55 25.12.2009.

TAMO GDJE NEMA HRVATA

PE
petrovve
14:42 25.12.2009.

A gdje su Slovenci,hm????

TO
tomislavcity88
18:46 25.12.2009.

šteta što nismo u africi, imali bi što pokazati u to ne sumnjam! al neka vratit ćemo se još jači!