Kolumna

Ballkani je još jednom razotkrio bolnu realnost: Hrvatska liga sve je slabija

Ballkani je još jednom razotkrio bolnu realnost: Hrvatska liga sve je slabija
09.10.2023.
u 22:07
Prva HNL ima svoje draži, intrige, napetosti, drame i ambijentalne spektakle, ali u nogometnom smislu ona već dulje vrijeme ne ide u korak s Europom. To se ove jeseni vidjelo u Ateni, Solunu, Pragu i Prištini

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)


Komentari 6

Avatar Le-Freak
Le-Freak
22:38 09.10.2023.

Pa u Hrvatskoj se ne isplati vježbati i trenirati da budeš bolji. Lakše premlaćivati sudije, prijetiti, optuživati HNS, kmečati zbog jedanesteraca kad ti se ne dodjele a štiti kada ih dobiješ nezapaženo u svoju korist.. Nesportski se ponašanje izgleda više isplati. Kako ceonda HNL biti konkurentna. Jer internacionalno NH i Torcidin recept ne funkcionira.

Avatar feudalac
feudalac
11:16 10.10.2023.

Pa što ste tražili to ste dobili... godinama ste optuživali Dinamo da je prejak i da to nije dobro za hrvatski nogomet, niste zazivali jačanje drugih klubova nego radili na uništavanju onoga što vrijedi. Gdje su vam "vaša dica"... Ođiđi, otiđi Mufovi i slični likovi zauzeli su travnjake i čekaju da im s grane padne koji eurić a onda doviđenja.

AB
abram
09:52 10.10.2023.

Uništavanje Dinama će se pokazati kobno za naš nogomet, već sad Dinamo ima problema, a sutra će to biti i reprezentacija.