Gradonačelnik oštar

Bandić: Dinamovi igrači vuku se po terenu kao prebijene mačke

Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
Bandić: Dinamovi igrači vuku se po terenu kao prebijene mačke
22.11.2012.
u 15:25
– Treba otići s petka na subotu u kafiće i noćne klubove u Zagrebu i okolici. Vidjet ćete jednu trećinu sportaša na šanku.
Pogledaj originalni članak

Zagrebački gradonačelnik i počasni predsjednik Dinama Milan Bandić osvrnuo se na sinoćnju predstavu Dinama protiv Porta. Bandić nije baš bio zadovoljan onim što su pokazali dinamovci.

– Naši igrači nisu spremni, nemaju kondicije i opet se to pokazalo u zadnjih pola sata kada se nismo mogli kretati po terenu. Ja imam danas 57 godina, ja se prije njih popnem na Sljeme. Oni trebaju pretrčati 15 kilometara na terenu, a zadnjih pola sata hodaju po terenu kao prebijene mačke, to je sramotno – rekao je Bandić za Media servis.

Kao pozitivan primjer gradonačelnik je dinamovcima istaknuo Zlatana Ibrahimovića.

– Jeste vidjeli kako se bori za svoju boju? Da je trebalo, oni bi nam dali još tri gola, igraju se s nama lovice. Mačke i miša. Lijepo je vidjeti Ibrahimovića, zabija gol škaricama sa 25 metara, a kad treba, šamara i mazi loptu ko Messi i mali Halilović. To je Božji dar, on je drzak, ima znanje, moć i profesionalac je. Od njega svi mogu učiti.

Bandić je uzrok u lošoj pripremljenosti sportaša pronašao u nesportskom načinu života.

– Treba otići s petka na subotu u kafiće i noćne klubove u Zagrebu i okolici. Vidjet ćete jednu trećinu vrhunskih sportaša naslonjenu na šank.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 18

Avatar HRVATSKA007
HRVATSKA007
15:49 22.11.2012.

Za šankove je možda istina,ali to je njihova privatna stvar,pa kad Bandić toliko "trenira" zašto mu Barcelona ili Real nepošalju transfer?To on trenira da moze bjezati kad ga Uskok bude hvatao!

AI
aids
16:30 22.11.2012.

prije je dinnamo čekao proljeće u europi ,a sad čeka gol u ligi prvaka , dinamovi igraći misle da su neke zvjezde......da nije tragično bilo bih komićno...jadnici

ME
Medici
15:43 22.11.2012.

Ne mogu sama sebi vjerovati da ću se barem u jednoj stvari složiti sa ovimlikom. A eto i taj dan je došao.Hvala.