SVEČANA LOŽA

Bandić: Šteta što nije bilo više publike

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Bandić: Šteta što nije bilo više publike
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
17.11.2010.
u 21:52
Trijumf protiv Malte i 20. obljetnicu od utakmice s SAD-om iz svečane je lože pratio zagrebački gradonačelnik.
Pogledaj originalni članak

Pohvalio je rezultat, no ne i odaziv publike. Desetak tisuća gledatelja na kišnom Maksimiru, po njegovom mišljenju, je malo.

- Navijači su bili super, čim su došli, no žao mi je što ih nije bilo više. Iako je zima počela, večeras je bilo toplo i komforno - sa smješkom je komentirao Milan Bandić.

U odabranom društvu bio je i Mirko Jozić.

- Bila je ovo vrlo simpatična utakmica, a suparnik korektan. Odigrano je na visokoj fair-play razini. Posebno mi je drago što su Maltežani pokušavali igrati gdje se vidio napredak s obzirom na prijašnje godine - rekao je nekadašnji izbornik.

O borbi za vlast u HNS-u govorio je ''u rukavicama''.

- Ne bih htio govoriti o predizbornim igrama. HNS ima tradiciju, postojeći način izbora. Teško je negirati rezlutate koje ima aktualno vodstvo, no i novima koji dolaze s ambicijama treba opravdati cilj - istaknuo je Jozić.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

JA
jadre
22:04 17.11.2010.

...o gle- inače uvijek ima...gledatelja.. ...pa kak to u metropoli ...nema nogometnih kibica.. jesenti...pa ka ak tooo...!?

SA
santos008
23:10 17.11.2010.

Nema gledatelj jer nema Zagrebcana .Dovedite Zvezdu ili Partizan pa da vidimo.

OB
-obrisani-
23:54 17.11.2010.

U Zagrebu treba zabranit nogomet, kako je smisao nogometa privlačenje publike.......... Očito da u tome Mamić i Marković jako dobro uspjevaju