KAKVA PREDSTAVA

Barcelona pobijedila Atletico 3:1, Mandžukić uspio zabiti gol!

Foto: Reuters/PIXSELL
Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Barcelona
11.01.2015.
u 23:00
Ivan Rakitić i Mario Mandžukić imali su čast, pred 88.000 gledatelja, sudjelovati u spektaklu od prve minute, a bolji je dojam ostavio Barcelonin veznjak, dok je Mandžo dosta rijetko uopče i dolazio u dodir s loptom.
Pogledaj originalni članak

Barcelona je odigrala možda i najbolju utakmicu ove sezone te lako, 3:1 pobijedila Atletico na Camp Nou. Madriđani su vjerovali u čudo, da će prvi puta slaviti na ovom stadionu od 2006. godine, no Simeoneova taktika danas doživjela je - debakl.

Ivan Rakitić i Mario Mandžukić imali su čast, pred 88.000 gledatelja, sudjelovati u spektaklu od prve minute, a bolji je dojam ostavio Barcelonin veznjak, dok je Mandžo dosta rijetko uopče i dolazio u dodir s loptom.

Već od prve minute crveno-plavi stisnuli su goste, a naplata je već stigla u 12 minuti kada je Suarez odlično proigrao Neymara, a ovaj je sigurno zakucao s tek metar udaljenosti. Da je obrana Atletica pomalo bila uspavana danas vidjelo se i iz akcije u 35. minuti kada je Messi opet asistirao, doduše ovaj puta rukom. Loptu je primio Luis Suarez te je sigurno zabio svoj drugi gol u Primeri ove sezone.

>> Statistiku, ocjene igračima i prvenstvenu ljestvicu pogledajte na Goal.com

Inače bila je ovo prva ligaška utakmica u kojoj je Urugvajac zabio i asistirao. Tom drugom golu prethodio je žuti karton Marija Mandžukića koji je laktom nasrnuo na Busquetsa, a na kraju su se, malo je nedostajalo, i fizički obračunali.

U drugom poluvremenu vidjeli smo daleko konkretniji Atletico, a strasti su se rasplamsale već u 57. minuti kada je Messi skrivio penal, svoj prvi u dresu Barcelone u ligaškim utakmicama i onim u Ligi prvaka. Mario Mandžukić sigurno je preuzeo izvođenje penala, te je silovitim udarcem u lijevi gornji kut upisao svoj sedmi gol u ligi. Mandžo je prvi Hrvat koji je zabio na Camp Nou od Alena Peternaca iz 1997. godine.

Konačnih 3:1 postavio je Messi u 87. minuti nakon akcije u kojoj je sudjelovao i Ivan Rakitić. Sjajno je dodao loptu Argentincu, a ovaj je u solo prodoru "slomio" Moyu za veliku prednost. Uoči utakmice Messi je dobio statuu, priznanje za rušenje rekorda Telma Zarre po broju ukupnog broja golova u španjolskoj Primeri.

>> Ne postoje trzavice u svlačionici, a Stoičkov će vidjeti da me prozvao bez razloga

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
22:58 11.01.2015.

Cekamo izjavu Rakitica, gdje se zahvaljuje Bogu sto stoji pored Messija dok ovaj izvodi slobodne udarce.