REAL IH ODBIO

Barcelona i Sevilla će finale igrati na Vicente Calderonu

Foto: Reuters/PIXSELL
Sporting - Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Sporting - Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Sporting - Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Sporting - Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Sporting - Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Football Soccer - Barcelona v Espanyol - Spain King's Cup - Camp Nou stadium, Barcelona - 6/1/16Barcelona's Neymar celebrates a goal against Espanyol. REUTERS/Albert Gea Picture Supplied by Action Images
22.02.2016.
u 23:50
Ovo je druga godina zaredom kako Real odbija ustupiti svoj stadion za finale Kupa, prošle godine nije dopustio da se na Bernabeu sučele Barcelona i Athletic iz Bilbaoa, jer bi "navijači oba kluba zviždali španjolskoj himni".
Pogledaj originalni članak

Finale ovosezonskog španjolskog nogometnog Kupa igrat će se 22. svibnja na stadionu Vicente Calderon, domu madridskog Atletica.

U finalu će se sastati Barcelona i Sevilla, koji su željeli igrati na najvećem neutralnom stadionu u Španjolskoj, Realovom Santiago Bernabeu kapaciteta 81.000 mjesta, ali iz kraljevskog kluba su objavili kako je stadion u terminu odigravanja ranije zauzet, te će se na njemu održati koncert američke rock legende Brucea Springsteena.  

Ovo je druga godina zaredom kako Real odbija ustupiti svoj stadion za finale Kupa, prošle godine nije dopustio da se na Bernabeu sučele Barcelona i Athletic iz Bilbaoa, jer bi "navijači oba kluba zviždali španjolskoj himni". Kako je tada i Vicente Calderon bio zauzet zbog koncerta australskih rockera AC/DC-a, utakmica je odigrana u Valenciji.

Kapacitet Vicente Calderona mnogo je manji od Santiago Bernabeua, ima kapacitet 55.000 mjesta.

>> Ronaldo promašio jedanaesterac, Kovačić i Modrić nisu pomogli Realu

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.