Pripremni susret

Barcelona izgubila od Napolija, Halilović zamijenio Rakitića

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Barcelona izgubila od Napolija, Halilović zamijenio Rakitića
06.08.2014.
u 23:30
Strijelac je bio Džemaili u 80. minuti, no veliku pomoć imao je u novom vrataru Katalonaca Claudiju Bravu, kojem je lopta prošla kroz ruke
Pogledaj originalni članak

Napoli je u prijateljskoj utakmici u Ženevi pobijedio Barcelonu 1:0. Strijelac je bio Džemaili u 80. minuti, no veliku pomoć imao je u novom vrataru Katalonaca Claudiju  Bravu, kojem je lopta prošla kroz ruke.

Do 60. minute za Barcelonu, i to vrlo dobro, odigrao je Ivan Rakitić. Imao je nekoliko dobrih dugih lopti, a izvodio je i prekide. Raketu je u 60. minuti zamijenio Alen Halilović, kojeg trener Enrique očito jako cijeni. 

>>Mandžukiću 90 minuta u remiju Atletica i Galatasaraya (0:0)

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SK
skandinavac
23:45 06.08.2014.

Alene ,akb Bosna je sledeca stanica,cekamo te..