RAKITIĆU 90 MINUTA

Luis Suarez zabio 300. pogodak karijere u novoj pobjedi Barcelone

Foto: Reuters/PIXSELL
Luis Suarez
Foto: Reuters/PIXSELL
Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Luis Suarez
Foto: Reuters/PIXSELL
Neymar
Foto: Reuters/PIXSELL
Neymar
31.10.2015.
u 22:19
Završilo je 2:0 i Barca je sad na 24 boda i dijeli vrh s Real Madridom
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Barcelone upisali su novu pobjedu, u desetom kolu Primere slavili su kod Getafea 2:0 i bodovno se izjednačili s madridskim Realom, ali uz 24 boda ima i gol razliku 24:4 te je bolji od Barcinih 22:12.

Dobre su ovo vijesti za Luisa Enriquea jer svaka pobjeda bez ozlijeđenog Lionela Messija iznimno je važna za samopouzdanje momčadi, koje bi moglo biti na vrhuncu kad se Argentinac vrati i podigne dodatno nivo igre.

Ono što će im trebati od Messija jesu golovi, to im baš ne ide najbolje. Ponovno su imali cijeli niz prilika, a zabili na kraju dva gola. Mogli su mnogo više jer uz 73 posto lopte u nogama i 11 udaraca po golu, svakako je još pokoja lopta mogla završiti u mreži. No bodovi se pamte i to je najbitnije jer Getafe nije slab protivnik na svom terenu, imali su jedan poraz u četiri susreta (Granada, 1:2).

Trener Enrique zato je malo brinuo, no kad je Suarez zabio u 37. minuti sve je bilo lakše. Uz to, bio je to 300. pogodak u karijeri za Urugvajca, što mu donosi novi razloga za slavlje. Još je i Neymar zabio u 58. za konačnih 2:0 te potvrdio odličnu formu. Također, sve navijače i one u samoj momčadi može radovati činjenica da je oba puta asistirao Sergio Roberto, koji u momčadi igra sve bitniju ulogu.

Što se našeg Ivana Rakitića tiče, igrao je svih 90 minuta susreta.

>> Real rutinski slavio protiv Las Palmasa, Modrić igrao prvo poluvrijeme, Kovačić na klupi

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KO
kodifan
04:54 01.11.2015.

uuuuuuu aaaaaaa