BRŽE BOLJE

Barceloni istekla suspenzija pa je odmah registrirala 77 nogometaša!

Foto: Reuters/Pixsell
Barceloni istekla suspenzija pa je odmah registrirala 77 nogometaša!
04.01.2016.
u 20:00
Uz zvijezde kao Arda Turan i Aleix Vidal, većinom je riječ o mladim nogometašima koji će tek u narednim godinama pokušati dokazati da su vrijedni prve momčadi aktualnog prvaka Španjolske, Europe i svijeta.
Pogledaj originalni članak

Barceloni je s prvim ponedjeljkom u 2016. godini istekla Fifina suspenzija za registriranje novih nogometaša, te su brže bolje čelnici katalonske momčadi registrirali čak 77 nogometaša!

Uz zvijezde kao Arda Turan i Aleix Vidal, većinom je riječ o mladim nogometašima koji će tek u narednim godinama pokušati dokazati da su vrijedni prve momčadi aktualnog prvaka Španjolske, Europe i svijeta. Tek njih pet uvršteno je u Barcelonu B i kroz treću ligu će tražiti svoju priliku.

Stoga, tek se može u ovoj priči govoriti o dva pojačanja, a to su Turan i Vidal, obojica željni igranja jer posljednjih su mjeseci trenirali i čekali da istekne suspenzija pa će svakako biti motivirani u nastavku sezone.

Turan je u Barcu došao iz Atletico Madrida za 34 milijuna eura, a Vidal iz Seville za 18 milijuna. Priliku za debi imat će već u srijedu 6. siječnja kad Barcelonu očekuje utakmica osmine finala Kupa kralja protiv gradskog rivala Espanyola, s kojim su u prošlom kolu odigrali 0:0 i time prepustili Atleticu prvo mjesto na ljestvici.

>> Barcelona na posudbu dovela Brazilca Roberta

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SC
schwertransport
21:21 04.01.2016.

a jeee