Split - Cibalia

Bašić: Najteže je iza nas, sad slijede pobjede

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Bašić: Najteže je iza nas, sad slijede pobjede
17.08.2012.
u 11:38
− Žalim za utakmicom protiv Dinama, ali izgubili smo, život ide dalje. Vodili smo 2:0, ali smo pali u drugom dijelu
Pogledaj originalni članak

Najteži je dio prvenstva iza Splita, iza "crvenih" su dvoboji s Rijekom, Hajdukom, Slaven Belupom i Dinamom. Porazi od Hajduka i Dinama nekako su i očekivani.

− Učinkom od pedeset posto ipak mogu biti zadovoljan, prema mogli smo bolje, htjeli smo bolje... Žalim za utakmicom protiv Dinama, ali izgubili smo, život ide dalje. Vodili smo 2:0, ali smo pali u drugom dijelu. Zahvaljujući tome i kriteriju sudaca poraženi smo – rekao je trener Splita Tonči Bašić.

U Park mladeži stiže Cibalia, koja ima tek bod na kontu.

− Ulazimo u ciklus od četiri bitne utakmice, želim rezultatski plus. Cibalia ima dosta kvalitetnih igrača, ima tek bod i pokušat će popraviti dojam. Mi smo apsolutni favoriti, očekujem da ćemo nastaviti s pobjedama na svom terenu – kaže Bašić.

I dalje Bašić ne može računati na Križanca, koji je više od mjesec dana izvan stroja.

− Iskomplicirala se njegova ozljeda, ta ruptura mišića nikako da prođe. Liječnička služba čini sve da se oporavi – kazao je Bašić.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

ED
europski dinamo
20:00 17.08.2012.

Dinamu poništen regularan gol,a ovaj venecijanac o sucima.

SV
sven222
09:47 18.08.2012.

simpatizeri i navijači bobina kluba imaju kod okuliste preglede po 1 kunu...europski dinamo pod hitno na pregled dok je sniženje..

ED
europski dinamo
17:41 18.08.2012.

Dinamo je grubo oštećen protiv Splita,protiv Intera nije dosuđen penal nad Alispahićem. Dokle će ovi iz Dinama glumiti gospodu i početi se žaliti na evidentne krađe.