CIBALIA

Batarelo: Mislim da još uvijek nismo pružili najbolje igre

Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
Batarelo: Mislim da još uvijek nismo pružili najbolje igre
06.09.2012.
u 11:38
Splitski veznjak žali što nije uspio u Hajduku, kaže da je razmišljao i o prekidu karijere, ali sretan je što je na kraju ipak uspio napraviti neko ime u Hrvatskoj
Pogledaj originalni članak

Iako je u Slaven Belupo došao na mala vrata, Splićanin Ante Batarelo odmah se nametnuo Royu Ferenčini. Svojom požrtvovnošću osvojio je simpatije koprivničkih navijača, a igrama uvelike doprinio sjajnim rezultatima kluba.

− Iskreno, nitko se nije nadao takvom startu. Sigurno je da će biti i oscilacija, ali mislim da još uvijek nismo pružili najbolje igre. Treba što dulje biti blizu Dinama, a zadovoljio bi me ponovni plasman u Europu. Igrati protiv Athletic Bilbaa na San Mamésu pred 35.000 navijača neponovljivo je iskustvo − kazao je 27-godišnji nogometaš koji je karijeru započeo u Hajduku, ali "mjesto pod suncem" tražio je preko Solina, Intera, Hrvatskog dragovoljca, Moslavine, Karlovca i Istre.

− Žao mi je što nisam uspio u Hajduku, svakom dječaku u Dalmaciji san je igrati za bile. Posebno mi je stoga drago što sam Hajduku zabio gol u Poljudu u dresu Intera. U karijeri sam imao trenutaka i kada mi nije išlo, razmišljao sam i da prestanem igrati, no na kraju sam ipak uspio napraviti neko ime u Hrvatskoj.

Ugovor sa Slavenom potpisao je na dvije godine. Priznaje da bi volio napraviti inozemni transfer kako bi si barem donekle osigurao egzistenciju. Za Ferenčinu kaže da nije prestrog.

− Poslije Igora Pamića nitko više ne može biti strog − otkrio je Batarelo i za koprivničkog stratega rekao da je zasigurno jedan od najboljih hrvatskih stručnjaka.

Splitski veznjak smatra da bi se na širem popisu reprezentacije trebalo naći mjesto za vratara Rodića i stopera Kokalovića.

− Vjerojatno bi se puno prije našli u reprezentaciji da igraju za Dinamo ili Hajduk − kazao je Batarelo, koji odličnu karijeru predviđa i svojem mladom suigraču Čanađiji, ali i Raku.

Roy Ferenčina nije strog, poslije Igora Pamića nitko to i ne može biti − kazao je veznjak Ante Batarelo

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.