ODLAZI NA LJETO

Bayern neće ponuditi novi ugovor Boatengu

Foto: Reuters/Pixsell
Bayern neće ponuditi novi ugovor Boatengu
27.11.2020.
u 17:38
Boatengu ugovor s Bayernom ističe na kraju ove sezone, pa će u ljeto sljedeće godine moći napustiti klub bez odštete, a najviše zanimanja za njega pokazuju Arsenal i Tottenham.
Pogledaj originalni članak

Europski prvak Bayern odlučio je da neće ponuditi novi ugovor stoperu Jeromeu Boatengu (32), koji će na kraju sezone biti slobodan igrač te će bez odštete moći otići u novi klub, objavili su njemački mediji. 

Boateng je karijeru počeo u Herthi, a potom je igrao za Hamburger i Manchester City, da bi u Bayern stigao 2011. godine. Ovo mu je deseta sezona u bavarskom klubu, te je skupio 335 nastupa i 9 golova. Još uvijek je standardni prvotimac, a i želi ostati u Bayernu. No, vodstvo kluba očito ima druge planove.


 
Boatengu ugovor s Bayernom ističe na kraju ove sezone, pa će u ljeto sljedeće godine moći napustiti klub bez odštete, a najviše zanimanja za njega pokazuju Arsenal i Tottenham

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.