Ostaje u klubu

Bayern produžio ugovor Pizarru, znači li da na Mandžu ne računaju?

Foto: NPH/Pixsell
Bayern produžio ugovor Pizarru, znači li da na Mandžu ne računaju?
27.05.2014.
u 11:02
- Claudio je ove sezone još jednom dokazao koliko opasan može biti i koliko je važan za momčad. Drago nam je da i dalje možemo računati na njegove sposobnosti
Pogledaj originalni članak

Nakon što je još u siječnju dogovoren transfer Roberta Lewandowskog, Bayern je danas osigurao još jednog napadača za sljedeću sezonu. Ne radi se o novom pojačanju, već o produženju ugovora s Claudiom Pizarrom (35).

Peruanski napadač u ovoj je sezoni uglavnom bio zamjena Mandžukiću, a u 17 utakmica postigao je deset pogodaka i sada je zbog toga nagrađen.

- Claudio je ove sezone još jednom dokazao koliko opasan može biti i koliko je važan za momčad. Drago nam je da i dalje možemo računati na njegove sposobnosti, rekao je Karl-Heinz Rummenigge.

Ovo bi moglo značiti da Bayern doista ne računa na Mandžukića. Ako se u obzir uzme da Guardiola igra s jednim, a ponekad čak i s nijednom napadačem, s Lewandowskim, Mandžukićem i Pizarrom nastala bi gužva u svlačionici.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar LiberalniAnarhist
LiberalniAnarhist
15:01 27.05.2014.

Moram se od srca nasmijati na konstataciju ovog novinara da Bayern više ne račun na Manđukića!!!!Gospodo draga pa čak i vi biste trebali u međuvremenu znati da Manđukić već odavno ne računa na Bayern i da je on sam inscinirao raskid!!!!!!!!!!!!!!!

HA
hajduk1966
16:37 27.05.2014.

Claudio je dobar s 35 godina na ledjima kome ce ga prodati ajde skupljace lopte i to je to