Zavladala "begomanija"

Bego postao heroj u Splitu: Nije mi krivo, opet bih isto postupio

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Bego postao heroj u Splitu: Nije mi krivo, opet bih isto postupio
23.03.2014.
u 21:29
– Mamić to radi po cijeloj Hrvatskoj, ovdje nije dobro viđen. Pa, svih 25 tisuća navijača bili su ogorčeni njegovim ponašanjem
Pogledaj originalni članak

Nakon što se sukobio sa Zdravkom Mamićem, zbog čega je bio na policiji i zaradio prekršajnu prijavu (baš kao i Mamić), 77-godišnji Ivo Bego, proslavljeni Hajdukov igrač, postao je heroj splitskih ulica. Prima čestitke za svoj potez, telefon mu zvoni svake dvije minute... Zavladala je prava “begomanija”.

– Mamić to radi po cijeloj Hrvatskoj, ovdje nije dobro viđen. Pa, svih 25 tisuća navijača bili su ogorčeni njegovim ponašanjem. Trebalo ga je maknuti sa stadiona još pri prvom incidentu. Nije mi krivo, postupio bih opet isto u takvoj situaciji, da dođe neki drugi Mamić – kaže Bego.

Inače, Mamić je imao i verbalni sukob s članom Hajdukova Nadzornog odbora Ljubom Pavasovićem-Viskovićem.

>>Zdravko Mamić sjedio na Sanaderovom mjestu i fizički se sukobio s Ivom Begom

>>Brbić: Zdravko Mamić više nije dobrodošao u ložu na Poljudu!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

AL
Alkana
22:17 23.03.2014.

Mamić je napadan i verbalno i fizički. Nije ni on janješce ali ovaj put su krivi navijači i Bego - nisu mogli podnijeti poraz pa su krenuli u razračunavanje. Jadno!

Avatar mohito
mohito
21:44 23.03.2014.

sad je ta stara seljacina heroj a napal mamica - ne cudim se ovima dole, to i je svakodnevno ponasanje u njihovom stilu, ali novinari bi barem trebali imat neki kriterij i objektivnost

AL
Alkana
22:15 23.03.2014.

Nje lako doživjeti poraz od Dinama usred Splita, ali za poraz nije kriv Mamić nego igrači Hajduka. Vidi se i čuje jasno da je Mamić bio cijelo vrijeme verbalno napadan od strane Hajdukovih navijača, a onda dolazi i fizički nasrtaj na Mamića. A sad je na kraju krenuta priča i govori se o Mamiću kao napadaču... jadno. Treba zadržati dostojanstvo i nakon poraza.